Recenzije kupaca

Recenzije i mišljenje naših kupaca

Recenzije na Googleu

Recenzije na Facebooku

Exhale Fans Europe
4.9
Based on 19 reviews
powered by Google
Laetitia Coireau
Laetitia Coireau
17:16 23 Nov 20
Nous avons acheté 2 ventilateurs exhale il y a maintenant 3 ou 4 ans, car mezzanine ouverte et gros problème de répartition de chauffage entre le haut et le bas l'hiver et grosse chaleur l'été... à l'étage, le ventilateur à complètement régler le problème. Le deuxième est dans une chambre sous comble avec un plafond très haut, géniale été comme hiver. économie de chauffage et confort de vie l'été.En plus c'est déductible des impôts.En plus un super accueil téléphonique, très professionnel.Nous sommes très satisfait de notre achat.read more
Florent Prunier
Florent Prunier
10:04 23 Oct 20
On cherchait un moyen de répartir la chaleur montante d’un poêle à bois dans un salon cathédrale. Discret, design et très content de son efficacité. La chaleur est bien uniforme contrairement... à avant ou toute la chaleur restait en haut.read more
RW RW
RW RW
14:06 08 Oct 20
Étant grand, je recherchais un ventilateur de plafond pas trop encombrant et design.Je suis tombé par hasard sur ce produit, puis étant intrigué par le principe de fonctionnement avant-gardiste... je me suis renseigné via leur site internet.Après avoir lu une multitude d’avis et plusieurs vidéos démonstratives, j’ai été rapidement conquis.Une fois le ventilateur reçu et installé par mes soins (alors que je ne suis pas un bricoleur, et pourtant j’y suis arrivé tout seul), j’ai enfin pu apprécier cette brise et surtout ce silence de fonctionnement.Je l’utilise toute l’année, même en hiver pour faire redescendre la chaleur du haut. En été, par période de grosse chaleur j’utilise en complément une climatisation mobile qui permet ainsi une bonne répartition de l’air dans l’appartement.J’ai été agréablement surpris par le silence de fonctionnement, (inaudible de moyen à très faible vitesse) si bien qu’il m’est arrivé d’oublier de l’entendre plusieurs fois.Nous sommes deux dans la famille à en posséder un et je le recommande à ceux et celles qui seraient en pleine hésitation.Chaque personne qui visite mon appartement pour la première est toujours intrigué par ce... « lustre ».Raté c’est un ventilateur !read more
Christian Granat
Christian Granat
15:44 28 Sep 20
Installation et mise en service au cours de l’hiver 2019/2020 du ventilateur Exhale à une hauteur de 4,50 m afin de résoudre les écarts de températures entre RC et étage.Aucune déception du... produit qui tient bien ses promesses par une répartition de la chaleur dans le grand volume salon-mezzanine. Plus aucune fracture de température à mi-hauteur de l’escalier, plus aucune sensation de froid vers le bas par une très bonne uniformisation de la chaleur tout en étant fixé à 4,50 m ! Sensation de bien-être agréable.Les plus :• son design s’intègre parfaitement bien à notre intérieur• produit silencieux• manipulation simple à partir de la télécommande• son éclairage central à Led très appréciableet le plus du plus :• un contact de confiance avec l’entreprise• une écoute à mettre en avant• un suivi du client• un sens commercial du responsable à féliciterread more
stephanie betrancourt
stephanie betrancourt
11:20 28 Sep 20
Nous recherchions un système de ventilation performant et design.Nous sommes ravis de notre achat qui correspond parfaitement à ces deux attentes.
Domagoj Klepac
Domagoj Klepac
23:13 27 Sep 20
Exhale fan is the best fan I've ever felt. Due to the rather low ceiling I have, traditional fans were simply not an option, and besides, Exhale fan blows all of them out of the water on the looks... alone.It produces a pleasant light breeze that feels like being outside. It's felt throughout the room without being unpleasant or focused in a single spot. I'm using it with floor/wall heating/cooling, and it's a great combination in both summer and winter months. Typically, floor cooling is of not much use during summer since cold air doesn't rise well (it cools just your feet), and I wasn't expecting to actually use it, but this fan mixes air so well and so uniformly that it's actually a superior alternative to air conditioning. It goes without saying that it's perfect for slowly moving warm air around during winter months; it's like it was made specifically for amplifying radiant heating.Fan is extremely quiet; at the lowest speed I can't tell if it's on or off unless I'm directly (about 1 m) below it. Sometimes it's hard to tell even visually, as it has only a very slight wobble and no blades to look at. The highest speed is louder, but not unpleasant.The wait after the order was significant (a few months) as I ordered gen4 before it was available. I believe this is not an issue nowdays as the current generation is in stock. The unit I received innitially was defective, it didn't respond to a signal from a remote, and they sent me a replacement motor free of charge. They were also very accommodating when my contractors misplaced the LED module before installation and sold me an extra LED module for a small fee.Regarding LED light, it works well enough, even as a reading light (at maximum brightness), although I'd personally prefer a dedicated reading light. Don't expect it to replace a big chandelier with a lot of lumens. Be aware that it won't illuminate the ceiling itself (it's a downlighter), so you can optionally combine it with indirect ceiling lights for a good effect. It will illuminate a room of up to about 20-25 m2, but especially for larger rooms, I'd use additional lights, especially near the walls. Oh, and unless you use other cold lighting in the same room for some reason, I recommend warm white version.All in all, I'm extremely satisfied with my purchase. I would not consider any other ceiling fan in the future.read more
Keith Gologorsky
Keith Gologorsky
16:14 15 Sep 20
Fans are fantastic. Pierre has been great to work with, the fans are super quiet, work better than can be imagined and took less than 30 minutes to install. Every person coming to our house have... been amazed out how well they operate and how modern and sleek they look. Here is a pic of just 1 of the 5 we have in our house.read more
Fabrice REYNIER
Fabrice REYNIER
12:10 12 Sep 20
Installé en 2018 pour brasser l'air chaud diffusé par un foyer fermé à bois. Le ventilateur de plafond Exhale permet d'avoir une chaleur homogène dans toute la pièce.Et avec les étés très... chaud de maintenant, il rafraichit sans avoir trop d'air dans les yeux comme avec un ventilateur traditionnel.A essayer absolument. Aucun regrets. Et petit plus, le design !Merci Exhale.read more
David Adjedj
David Adjedj
15:58 11 Sep 20
Ingénieux, efficace et en plus esthétique. Une vraie fraîcheur quand on active ce ventilateur, qui permet de compenser l'impossibilité d:installer une clim quand on est en appartement...
Pol Thirion
Pol Thirion
12:22 11 Sep 20
Een Exhale Fan is voor mij een mooie, stilwerkende bladloze ventilator die past in elk interieur. Verdeler Pierre (F) en aanspreekpunt (in BE/NL/D) Hans zijn een ijzersterk team met een perfecte... dienst-na-verkoop!Bedankt!read more
sylvie roman
sylvie roman
08:16 11 Sep 20
L'attente a été longue, enfin ils sont là ! mais quelle satisfaction !Installation très simple, brassage uniforme de l'air tout en douceur, silence de fonctionnement, très faible consommation... électrique; bref un bon achat.read more
Anne C
Anne C
17:16 10 Sep 20
Produit reçu dans un emballage soigné, installation simple et très efficace grâce à tous les accessoires fournis (chevilles...), aucun réglage, fonctionnement parfait dès la mise en service.... Testé en Août par fortes chaleurs, fenêtres fermés, on revit avec une légère brise agréable et très peu de bruit. Lumière soignée parfaite et réglable. Belle réussite, bel achat !read more
Balrog
Balrog
17:45 31 Aug 20
Un ventilateur innovant au design épuré, silencieux, avec éclairage led et le tout est réglable avec une télécommande.Nous sommes ravis.
Next Reviews

Ventilateur de plafond silencieux dans la chambre

Nedavno smo kupili jedan od vaših stropnih ventilatora i sviđa nam se. Radi točno ono čemu smo se nadali i više, tako tiho i obožavamo izgled. Hvala vam.

Peter W.

Velika Britanija, 15/09/2020

Ventilator Exhale je prekrasan, a korisnička usluga brza i učinkovita.
Jose Carlos D.

Španjolska, 11/09/2020

Exhale fan for bedroom

Jednostavna instalacija, učinkovitost, tih rad, vrlo mala potrošnja. Preporučiti !

Alain R.

Francuska, 10/09/2020

Jako sam zadovoljan svojim novim obožavatelj Exhale! Upravljanje i isporuka uređaja bili su vrlo profesionalni!
Ventilator Exhale je lijep, potpuno nečujan i hladi cijelu sobu poput klima uređaja. Moram reći, ljepši od klima uređaja!

Andrea O.

Austrija, 10/09/20

Avis client exhale fans ventilateur Danas sam dobio svoj Exhale ventilator i apsolutno sam oduševljen. Stvarno jednostavan sklop može obaviti svatko tko se usudi pričvrstiti lampu. Rezultat je lagani vjetrić kroz sobu. Osjećaj je poput sjedenja uz more. Zahvaljujem @exhalefanseu na ovom izvrsnom proizvodu. www.instagram.com/p/CESEAYsltfn/

Martin W.

Njemačka, 25/08/20

Konačno smo upravo instalirali vaš ventilator. Čekalo se dugo, ali se itekako isplatilo (narudžba poslana u siječnju). Oduševljeni smo vašim proizvodom, kvaliteta je tu, svjetlina je vrhunska, jednom riječju odličan proizvod. Naši su se prijatelji svidjeli vašem proizvodu i narudžbe mogu uskoro uslijediti.

Cédric M.

Francuska, 31/08/2020

Témoignage Exhale Fans Instaliran! Odlično se uklapa i super mi je hladiti mezanin. Puno ti hvala na pomoći.

Alessandra

Italija, 20/07

Stigao je naš ventilator i fantastično je. Jako smo zadovoljni i čekanje se isplatilo!

Laura O’L

Velika Britanija, 08/2020

Zdravo, Tako sam sretan što sam primio i instalirao ventilator “NLO” kako kažu moji prijatelji … Oduševljen sam proizvodom i nemam pogrdnih primjedbi. Stvarno je jako dobro. Hvala vam još jednom što ste imali ideju plasirati ovaj proizvod (šteta što nije francuski). Lijepi pozdrav.

Marie-Hélène B

Francuska, 08/2020

Vrlo sam impresioniran vašom učinkovitošću u tako brzom slanju ventilatora EXHALE, uprkos trenutnim problemima. Stigao je danas, električar je imao vremena da ga montira i sada radi i radi savršeno. Puno hvala.

Christine G.

Austrija, 2020/07

Koristim svoj ventilator tijekom ljetnih vrućina, ali i tijekom zime. Šire toplinu koju stvara moja peć na pelete u svim sobama. Toplina ne ostaje zalijepljena za strop i atmosfera kuće se transformira. Nema buke, vrlo mala potrošnja uglavnom nadoknađena ekonomičnošću u granulama i besprijekornom estetikom.
Dany L.

Francuska, 11/09/2020

Exhale fan in a home

Instalirao sam zatvoreni kamin na drva 2018. godine. Brzo sam shvatila da kad se zagrijalo, toplina stagnira na stropu. Potražio sam rješenje i pronašao Exhale stropni ventilator. Doista je najbolje, dobro miješanje zraka, koje omogućuje homogenu toplinu. I još malo za vrlo vruća ljeta, osvježenje bez pretjeranog propuha u očima kao kod tradicionalnog ventilatora. Ne žalim zbog svoje investicije. Hvala izdahni.

www.facebook.com/fabrice.r*****/posts/10216930786572270

Fabrice R.

Francuska, 10/09/2020

Proizvod primljen uz odgovarajuću ambalažu. Jednostavno postavljanje stropa s namjenskim betonskim sidrima (vrlo korisno: sve je isporučeno). Savršen rad od početka. Brzo vas iznenadi učinkovitost proizvoda: vrlo slab zvuk, ugodan vjetrić. Za vrućeg vremena, čak i sa zatvorenim prozorima, zrak nježno cirkulira kroz sobu. Veliki uspjeh!

Sylvain P.

Francuska, 11/09/2020

Ventilateur puissant

Prošao je mjesec dana otkako uživamo u mirnom snu zahvaljujući našem Exhale ventilatoru. Zaista je vrlo ugodno! Tako je tih da ga stavimo na maksimalnu snagu i dobijemo glatki, osvježavajući i okrepljujući protok zraka. Predivan proizvod koji možete preporučiti bilo kome, jednostavan je za instalaciju, a njegove su prednosti vidljive od prvog dana.

Michael L.

Velika Britanija, 10/09/2020

Taj ventilator Exhale imamo već otprilike tri tjedna, i moramo reći da nismo ni slutili da ovaj uređaj dobro hladi cijelu sobu. Naš dnevni boravak je oko 38 četvornih metara i ovo je ljeto vrlo vruće. Već razmišljamo o tome hoćemo li imati još jednog u spavaćem dijelu. Možemo samo preporučiti ovo rješenje. Naravno, nije jeftino, ali vrijedi. Ps: u početku smo se bojali da će poći po zlu, jer proizvod dolazi iz inozemstva (Francuska dok smo u Njemačkoj), sve se doista uspjelo samo putem interneta, ali dobavljač je uvijek brzo odgovarao i sve je dobro prošlo (dopisivanje i otprema). Hvala vam još jednom na odličnom procesu i želimo vam dobro poslovanje.

Berndt T.

Njemačka, 17/08/2020

Bok Hans, Pa, ventilator je u upotrebi i volimo ga! Ukusno malo hlađenja, tiho, stvarno super ………. Sretni smo s tim! Hvala još jednom na vašoj pomoći, inače vjerojatno ne bi bio ovdje! Sunčani pozdrav, Inge

Inge

Nizozemska, 08/2020

Ventilateur Exhale sur tige Jako sam zadovoljan učinkom ventilatora: zrak cirkulira vrlo diskretno, gotovo tiho (za razinu 3 koja se koristi), ne shvaćamo prisutnost ventilatora, jednostavno se osjećamo dobro bez da znamo zašto , Osječana temperatura se spušta za nekoliko stupnjeva. Također treba napomenuti da je soba sve samo četvrtasta, s kosim stropom i prilično velika (oko 40 m2), bez odvajanja od ulaznog hodnika i stubišta na katu. Unatoč tome, zrak je svugdje dobro propuhan.

Monique R.

Francuska, 20/07

Ventilator Exhale djeluje bolje od reklamiranog. Kod tadionalnih obožavatelja osjećate da zrak puše ravno dolje s jakim povjetarcem. Ovaj ventilator doista cirkulira zrak po cijeloj sobi. Ventilator je odličan dodatak našem obnovljenom dnevnom boravku, ne pravi buku i izgleda nevjerojatno. Instalacija je također bila vrlo jednostavna; trajalo je manje od 20 minuta.

Keith

Njemačka, 2020/07

Naši kupci (škola i općina) vrlo su zadovoljni ljubiteljima Exhale-a, posebno cijene difuziju zraka poput morskog povjetarca. Sa naše strane, unatoč vrlo dugom vremenu isporuke, ističemo reakciju tvrtke Freerise u slučaju problema, korisničku uslugu koja odgovara njihovom proizvodu. RESPAUT – éléctricité générale

SARL RESPAUT

Francuska, 2020/20

Ventilateur silencieux exhale Stvarno zadovoljan cjelokupnim izgledom sobe i koliko je tih ventilator

Raymond D.

Velika Britanija, 2019/10

Comment brancher un ventilateur sans arrivée électrique Ovaj petak mi je stigao Exhale ventilator bez lopatica koji sam naručio srijedu! Upravo sam ga sastavio i uživam u efektu hlađenja koji kreira uz činjenicu da je tih.

Gérard G.

Francuska, 2019/06

Client Exhale Royaume Un Izgleda savršeno i jako je praktičan!

Marc G.

Velika Britanija, 2019/05

Témoignage Exhale ventilateur de plafond haut Slika pokazuje sastavljanje ovog savršenog ventilatora u moju dnevnu sobu gdje savršeno uklopio i koristi se.

Joffrey M.

Francuska, 2019/05

Naša dnevna soba ima galeriju sa visokim stropom koju bilo nemogiće temperaturno regulirati. Od kada imamo Exhale ventilator temperatura je puno ugodnija na obje razine. Ono što je bila nakveća briga managera. Preporučam!

Severine M

Francuska, 2018/09

Ovaj proizvod smo kupili u lipnju 2017. godine i toliko smo zadovoljni da smo se odlučili kupiti još jedan u ljeto 2018. Od trenutka prve kupovine naša komunikacija sa Exhale managerom je jako ugodna, profesionalna i proaktivna. Dostava u Švicarsku nije predstavljala problem. Redovno uživamo u hladnoj atmosferi koju pruža Exhale ventilator, bez buke i neugodnih zapuha zraka kao što se to osjetilo kod tradicionalnog ventilatora sa lopaticama. Kakav užitak! Hvala cijelom timu.

Chris R

Švicarska, 2018/05

Dobro jutro, isprobao sam i postavio ovaj novi proizvod: Exhale novu generaciju ventilatora. Iz više sam razloga sretan zbog ove kupovine:

  • Bez buke
  • Nema dosadne rotacije za fledanje kao što je to bilo kod ventilatora s lopaticama.
  • Cool izgled, mnogo je mojih prijatelja bilo iznenađeno dizajnom.
  • Opcija sa svjetlom pa nije samo gadget.
  • Difuzija zraka je jako nježna i homogena.
  • Šlag na torti: daljinski upravljač je jako praktičan i jednostavan za upotrebu.

Toplo preporučam ovaj proizvod.

Olivier B

Francuska, 2017/10

témoignage Exhale chambre et ventilateur Ovaj super ventilator sa izvrsnom distribucijom zraka je impresivan. Jako smo iznenađeni elegancijom i kvalitetom proizvoda koji ne stvara buku.

Christophe P.

Francuska, 2019/06

Super simpatičan ventilator i izvrsna usluga Exhale! Jako sam zadovoljan ovim!

Wil E.

Nizozemska, 2019/10

Ventilateur exhale dans une chambre Jako smo zadovoljni s efektom hlađenja i smanjenom bukom! Ventilator je postavljen iznad našeg kreveta i daje nam osjećaj ugodnog povjetarca za raxliku od našeg prethodnog ventilatora sa lopaticama. Odlično!

Daniele C.

Italija, 2019/05

Dolaskom toplinskog vala počeli smo spavati uz Exhale ventilator u našoj spavaćoj sobi. Stavimo na brzinu 2 i praktički bez buke uživamo uz ugodan osjećaj hlađenja.

Pierre

Francuska, 2018/06

Zadovoljna sam svojom kupovinom. Proizvod adekvatan za moju prostoriju koja ima visoke stropove koji dopuštaju toplom zraku da bude usmjeren prema dolje kako bi prostorija bila savršeno temperirana. Smjer protoka zraka je moguće promijeniti ako je potrebno. Ekstra nježan, tiha distribucija zraka. Odabrala sam model sa toplim svjetlom sa mogućnošću izmjene intenziteta svjetla: najbolje! Briljantan dizajn i savršeno pakiranje.

Mariette T

Francuska, 2017/10

Ovaj ventilator sam kupio početkom rujna, brza dostava, jednostavno postavljanje, veoma tih, niske potrošnje uz opciju LED svjetla, jako dobro! Ovaj proizvod je zaista najbolji od najboljih. Uz profesionalnost cijelog tima Exhale Europe najbolji! Hvala! Source : www.facebook.com/tlelous/posts/1739230816119497:0

Thierry L

Francuska, 2017/09

Za vrijeme renoviranja i traženja ideja moja je žena naišla na exhalefans.com i nakon što je pogledala nekoliko videa i saznala više informacija, odlučila se da želi jedan. Ja sam s druge strane bio protiv! Naravno, biti u braku znači popustiti. Danas smo napokon postavili naš Exhale ventilator. Sve što mogu reći je WOW! Ja i moja supruga smo potpuno oduševljeni sa protok zraka kod ovog ventilatora. Preporučam svima da ulože više novaca i budu sretni. Dodatan bonus je što sam ventilator nije visok i ne visi

David

SAD, 2017

Puno HVALA cijeloj ekipi zaduženoj za Exhale ventilatore! Izvrstan proizvod jednostavan za sastavljanje! Ukupno vrijeme koje mi je bilo potrebno za skidanje starog ventilatora i postavljanje novog Exhale ventilatora? Smo 25 minuta!

Martin

SAD, 2017

Dodajte vašu recenziju

Ne objavljujemo vaše osobne podatke poput vašeg imena i kontakt informacija.