Kundrecensioner

Vittnesmål och recensioner av Exhale användare

Recensioner på Google

Recensioner på Facebook

Exhale Fans Europe
4.9
Baserat på 18 recensioner
powered by Google
Florent Prunier
Florent Prunier
10:04 23 Oct 20
On cherchait un moyen de répartir la chaleur montante d’un poêle à bois dans un salon cathédrale. Discret, design et très content de son efficacité. La chaleur est bien uniforme contrairement... à avant ou toute la chaleur restait en haut.läs mer
RW RW
RW RW
14:06 08 Oct 20
Étant grand, je recherchais un ventilateur de plafond pas trop encombrant et design.Je suis tombé par hasard sur ce produit, puis étant intrigué par le principe de fonctionnement avant-gardiste... je me suis renseigné via leur site internet.Après avoir lu une multitude d’avis et plusieurs vidéos démonstratives, j’ai été rapidement conquis.Une fois le ventilateur reçu et installé par mes soins (alors que je ne suis pas un bricoleur, et pourtant j’y suis arrivé tout seul), j’ai enfin pu apprécier cette brise et surtout ce silence de fonctionnement.Je l’utilise toute l’année, même en hiver pour faire redescendre la chaleur du haut. En été, par période de grosse chaleur j’utilise en complément une climatisation mobile qui permet ainsi une bonne répartition de l’air dans l’appartement.J’ai été agréablement surpris par le silence de fonctionnement, (inaudible de moyen à très faible vitesse) si bien qu’il m’est arrivé d’oublier de l’entendre plusieurs fois.Nous sommes deux dans la famille à en posséder un et je le recommande à ceux et celles qui seraient en pleine hésitation.Chaque personne qui visite mon appartement pour la première est toujours intrigué par ce... « lustre ».Raté c’est un ventilateur !läs mer
Christian Granat
Christian Granat
15:44 28 Sep 20
Installation et mise en service au cours de l’hiver 2019/2020 du ventilateur Exhale à une hauteur de 4,50 m afin de résoudre les écarts de températures entre RC et étage.Aucune déception du... produit qui tient bien ses promesses par une répartition de la chaleur dans le grand volume salon-mezzanine. Plus aucune fracture de température à mi-hauteur de l’escalier, plus aucune sensation de froid vers le bas par une très bonne uniformisation de la chaleur tout en étant fixé à 4,50 m ! Sensation de bien-être agréable.Les plus :• son design s’intègre parfaitement bien à notre intérieur• produit silencieux• manipulation simple à partir de la télécommande• son éclairage central à Led très appréciableet le plus du plus :• un contact de confiance avec l’entreprise• une écoute à mettre en avant• un suivi du client• un sens commercial du responsable à féliciterläs mer
stephanie betrancourt
stephanie betrancourt
11:20 28 Sep 20
Nous recherchions un système de ventilation performant et design.Nous sommes ravis de notre achat qui correspond parfaitement à ces deux attentes.
Domagoj Klepac
Domagoj Klepac
23:13 27 Sep 20
Exhale fan is the best fan I've ever felt. Due to the rather low ceiling I have, traditional fans were simply not an option, and besides, Exhale fan blows all of them out of the water on the looks... alone.It produces a pleasant light breeze that feels like being outside. It's felt throughout the room without being unpleasant or focused in a single spot. I'm using it with floor/wall heating/cooling, and it's a great combination in both summer and winter months. Typically, floor cooling is of not much use during summer since cold air doesn't rise well (it cools just your feet), and I wasn't expecting to actually use it, but this fan mixes air so well and so uniformly that it's actually a superior alternative to air conditioning. It goes without saying that it's perfect for slowly moving warm air around during winter months; it's like it was made specifically for amplifying radiant heating.Fan is extremely quiet; at the lowest speed I can't tell if it's on or off unless I'm directly (about 1 m) below it. Sometimes it's hard to tell even visually, as it has only a very slight wobble and no blades to look at. The highest speed is louder, but not unpleasant.The wait after the order was significant (a few months) as I ordered gen4 before it was available. I believe this is not an issue nowdays as the current generation is in stock. The unit I received innitially was defective, it didn't respond to a signal from a remote, and they sent me a replacement motor free of charge. They were also very accommodating when my contractors misplaced the LED module before installation and sold me an extra LED module for a small fee.Regarding LED light, it works well enough, even as a reading light (at maximum brightness), although I'd personally prefer a dedicated reading light. Don't expect it to replace a big chandelier with a lot of lumens. Be aware that it won't illuminate the ceiling itself (it's a downlighter), so you can optionally combine it with indirect ceiling lights for a good effect. It will illuminate a room of up to about 20-25 m2, but especially for larger rooms, I'd use additional lights, especially near the walls. Oh, and unless you use other cold lighting in the same room for some reason, I recommend warm white version.All in all, I'm extremely satisfied with my purchase. I would not consider any other ceiling fan in the future.läs mer
Keith Gologorsky
Keith Gologorsky
16:14 15 Sep 20
Fans are fantastic. Pierre has been great to work with, the fans are super quiet, work better than can be imagined and took less than 30 minutes to install. Every person coming to our house have... been amazed out how well they operate and how modern and sleek they look. Here is a pic of just 1 of the 5 we have in our house.läs mer
Fabrice REYNIER
Fabrice REYNIER
12:10 12 Sep 20
Installé en 2018 pour brasser l'air chaud diffusé par un foyer fermé à bois. Le ventilateur de plafond Exhale permet d'avoir une chaleur homogène dans toute la pièce.Et avec les étés très... chaud de maintenant, il rafraichit sans avoir trop d'air dans les yeux comme avec un ventilateur traditionnel.A essayer absolument. Aucun regrets. Et petit plus, le design !Merci Exhale.läs mer
David Adjedj
David Adjedj
15:58 11 Sep 20
Ingénieux, efficace et en plus esthétique. Une vraie fraîcheur quand on active ce ventilateur, qui permet de compenser l'impossibilité d:installer une clim quand on est en appartement...
Pol Thirion
Pol Thirion
12:22 11 Sep 20
Een Exhale Fan is voor mij een mooie, stilwerkende bladloze ventilator die past in elk interieur. Verdeler Pierre (F) en aanspreekpunt (in BE/NL/D) Hans zijn een ijzersterk team met een perfecte... dienst-na-verkoop!Bedankt!läs mer
sylvie roman
sylvie roman
08:16 11 Sep 20
L'attente a été longue, enfin ils sont là ! mais quelle satisfaction !Installation très simple, brassage uniforme de l'air tout en douceur, silence de fonctionnement, très faible consommation... électrique; bref un bon achat.läs mer
Anne C
Anne C
17:16 10 Sep 20
Product received in careful packaging, simple and very efficient installation thanks to all the accessories provided (dowels, etc.), no adjustment, perfect operation from the start. Tested in August... in hot weather, windows closed, we live again with a light pleasant breeze and very little noise. Perfect neat and adjustable light. Great success, great purchase!läs mer
Balrog
Balrog
17:45 31 Aug 20
Un ventilateur innovant au design épuré, silencieux, avec éclairage led et le tout est réglable avec une télécommande.Nous sommes ravis.
Nästa recensioner

Ventilateur de plafond silencieux dans la chambre

Vi har nyligen köpt en av dina takfläktar och vi älskar den. Det gör precis vad vi hoppats på och mer, så tyst och vi älskar utseendet. Tack.

Peter W.

Storbritannien, 15/09/2020

Exhale-fläkten är underbar och kundtjänsten är snabb och effektiv.
Jose Carlos D.

Spanien, 11/09/2020

Exhale fan for bedroom

Enkel installation, effektivitet, tyst drift, mycket låg förbrukning. Att rekommendera !

Alain R.

Frankrike, 10/09/2020

Jag är väldigt nöjd med min nya Exhale ventilator! Hanteringen och leveransen av enheten var mycket professionell!
Ventilatorn Exhale ser vacker ut, är helt tyst och svalnar hela rummet som en luftkonditionering. Jag måste säga, trevligare än luftkonditionering!

Andrea O.

Österrike, 10/09/20

Avis client exhale fans ventilateur Jag fick min andningsventilator idag och jag är helt glad. Den riktigt enkla monteringen kan göras av alla som vågar sätta på en lampa. Resultatet är en liten bris över rummet. Det känns som att sitta vid havet. Tack till @exhalefanseu för den här fantastiska produkten. www.instagram.com/p/CESEAYsltfn/

Martin W.

Tyskland, 25/08/20

Vi installerade just din ventilator, äntligen. Väntetiden var lång men det var väl värt det (beställning gjord i januari). Vi är glada över din produkt, kvaliteten är där, ljusstyrkan är topp, i ett ord bra produkt. Våra vänner älskade din produkt och beställningar kan komma snart.

Cédric M.

Frankrike, 31/08/2020

Témoignage Exhale Fans Installerat! Det passar perfekt och det är fantastiskt att kyla min mezzanin. Tack så mycket för din hjälp.

Alessandra

Italien, 07/20

Vår ventilator kom och den är fantastisk. Vi är mycket nöjda och väntan var väl värt det!

Laura O’L

Storbritannien, 08/2020

Hallå, Så glad att ha fått och installerat ”UFO” -fläkten som mina vänner säger … Jag är mycket nöjd med produkten och har inga nedsättande kommentarer. Det är verkligen väldigt bra. Tack igen för att du har haft idén att marknadsföra denna produkt (synd att det inte är franska). Vänliga Hälsningar.

Marie-Hélène B

Frankrike, 08/2020

Jag är mycket imponerad av din effektivitet i att skicka mig Exhale-fläkten så snabbt, trots de aktuella problemen. Den anlände idag, elektriker hade tid att montera den och den är nu igång. Tack så mycket.

Christine G.

Österrike, 07/2020

Jag använder min ventilator under sommarens hetvågor men också på vintern. Det sprider värmen från min pelletsugn i alla rum. Värmen fastnar inte i taket och stämningen i huset förvandlas. Inget ljud, mycket låg förbrukning kompenseras till stor del av ekonomin i granulat och en oåterkallelig estetik.
Dany L.

Frankrike, 11/09/2020

Exhale fan in a home

Jag hade en stängd vedeldad ved installerad 2018. Jag insåg snabbt att när det värmdes stagnerade värmen i taket. Jag letade efter en lösning och hittade Exhale-takfläkten. Det är verkligen det bästa, en bra blandning av luften, vilket gör att man får en homogen värme. Och lite mer för de mycket heta somrarna nu, en förfriskning utan att ha ett för stort drag i ögonen som med en traditionell fläkt. Jag ångrar inte min investering. Tack andas ut.

www.facebook.com/fabrice.r*****/posts/10216930786572270

Fabrice R.

Frankrike, 10/09/2020

Produkten mottas med korrekt förpackning. Enkel takinstallation med dedikerade betongankare (mycket användbart: allt levereras). Perfekt drift från början. Du blir snabbt överraskad av produktens effektivitet: mycket lågt ljud, behaglig bris. Vid varmt väder, även med stängda fönster, cirkulerar luften försiktigt genom hela rummet. En stor framgång!

Sylvain P.

Frankrike, 11/09/2020

Ventilateur puissant

Det har gått en månad sedan vi har sovit vilande tack vare vår andningsventilator. Det är verkligen väldigt trevligt! Det är så tyst att vi får maximal effekt och får ett jämnt, uppfriskande och uppfriskande luftflöde. En underbar produkt att rekommendera till vem som helst, den är enkel att installera och dess fördelar är uppenbara från dag ett.

Michael L.

Storbritannien, 10/09/2020

Vi har haft detta ”EXHALE” fan i ungefär tre veckor nu, och vi måste säga att vi inte skulle ha föreställt oss att den här enheten skulle kyla hela rummet väl. Vårt vardagsrum är cirka 38 kvadratmeter och i sommar är det mycket varmt. Vi funderar redan på om vi ska ha en annan i sovområdet. Vi kan bara rekommendera den här lösningen. Naturligtvis är det inte billigt, men det är värt det. Ps: i början var vi rädda för att det skulle gå fel, eftersom produkten kommer från utlandet (Frankrike medan vi är i Tyskland), allt hanterades verkligen bara via internet, men leverantören svarade alltid snabbt och allt gick bra (korrespondens och frakt). Tack igen för den utmärkta processen och vi önskar er god affär.

Berndt T.

Tyskland, 17/08/2020

Hej Hans, Tja, fläkten används och vi älskar det! Läcker liten kylning, tyst, riktigt bra ………. Vi är nöjda med det! Tack igen för din hjälp eller så skulle han förmodligen inte ha hängit här haha! Soliga hälsningar, Inge

Inge

Nederländerna, 08/2020

Ventilateur Exhale sur tige Jag är väldigt nöjd med effekten från fläkten: luften cirkuleras mycket diskret, nästan tyst (för nivå 3 används), vi inser inte fläktens närvaro, vi känner oss bara bra utan att veta varför . Filttemperaturen sänks med flera grader. Det bör också noteras att rummet är allt annat än kvadratiskt, med ett lutande tak och ganska stort (cirka 40m²) utan separering från entrén och trappuppgången på övervåningen. Trots detta är luften diffust överallt.

Monique R.

Frankrike, 07/20

Exhale-fläkten fungerar bättre än annonseras. Med taditionalfläktar känner du att luften blåser rakt ner med en stark vind. Denna fläkt cirkulerar verkligen luften runt hela rummet. Fläkten är ett bra tillägg till vårt nyrenoverade vardagsrum, gör inget ljud och ser fantastiskt ut. Installationen var också mycket enkel och tog mindre än 20 minuter.

Keith

Tyskland, 07/2020

Våra kunder (skola och kommun) är mycket nöjda med Exhale-fansen, de uppskattar särskilt spridningen av luft som en havsbris. För vår del betonar vi Freerise-företagets lyhördhet i händelse av problem, kundservice som matchar deras produkt. Respaut general Electricity

SARL RESPAUT

Frankrike, 02/2020

Ventilateur silencieux exhale Riktigt nöjd med det övergripande utseendet på rummet och hur tyst fläkten är.

Raymond D.

Storbritannien, 10/2019

Comment brancher un ventilateur sans arrivée électrique Jag fick min Exhale fläkt utan blad idag, fredag, efter att ha beställt den på onsdag ! Jag har just installerat den och njuter nu av friska luften den ger och hur ljudlös den är.

Gérard G.

Frankrike, 06/2019

Client Exhale Royaume Un Den är snygg och praktisk.

Marc G.

Storbritannien, 05/2019

Témoignage Exhale ventilateur de plafond haut Här ser ni en bild på min fina fläkt i vardagsrummet där den har hittat en perfekt plats och användning.

Joffrey M.

Frankrike, 05/2019

Vårt vardagsrum med mezzazine och katedral tak var omöjligt att värma på nedrevåningen och het som en spis i övrevåningen. Sen april 2017 har Exhale fläkten förändrat våra liv, på vintern hade vi jämn värme på båda våningarna. Dessutom har ansvariga chefen bra kontakt och är affärsmässigt vettig. Jag rekommenderar.

Severine M

Frankrike, 09/2018

Vi köpte den här produkten i juni 2017 och vi är så nöjda med den att vi ska köpa en ny till sommaren 2018. När vi köpta vår första fläkt var kontakten med Exhale representanten mycket trevlig, professionnel och reaktiv. Leverans till Schweiz snabb och problem fri. Vi njuter ofta av friskheten den här fläkten ger, utan en obehaglig blåst som en vanlig fläkt ger och allt det här i tystnad. Ren lycka ! Tack till hela teamet.

Chris R.

Schweiz, 05/2018

Hej, Jag jar prövat och installerat den här nya produkten : Exhale… nya generationens fläkt. Jag är mycket nöjd av köpet för flera orsaker :

  • Inget ljud
  • Ingen « obehaglig » bladrotation att titta på som på äldre fläkter med blad
  • Mycket snygg design… flera av mina vänner blev positivt förvånade av den
  • Extra lampa, mycket effektiv och inte en gadget alls
  • Lätt och homogen luftspridning
  • Pricken på i:et : fjärkontrollen som är mycket praktisk och lätt att andvända.

Jag rekommendera starkt.

Olivier B

Frankrike, 10/2017

témoignage Exhale chambre et ventilateur Det är en fantastisk fläkt, luftspridningen är otrolig. Vi är entusiastiska och överraskade av finessen, kvalitäten och ljudlösheten.

Christophe P.

Frankrike, 06/2019

Super trevligt fläkt och utmärkt service från Exhale! Jag är väldigt nöjd med det här!

Wil E.

Nederländerna, 10/2019

Ventilateur exhale dans une chambre Mycket nöjda över friskheten och tystnaden ! Fläkten är hängd ovanför vår säng och ger en skön bris utan att störa som en vanlig fläkt skulle. Superb !

Daniele C.

Italien, 05/2019

Med värmeböljan som har börjat, sover vi nu med Exhale fläkten på i vårt sovrum. Vi har den på hastighet 2, nästan helt ljudlös och frisk luft lite överallt i rummet (bris effekt). Mycket trevligt och friskande.

Pierre

Frankrike, 06/2018

Glad över mitt köp. Produkten är adekvat för rummet – högt mellan tak – och dirigerar varma luften neråt, rummet är nu idealiskt varmt ! Luften kan nämligen ställas in andra vägen om man vill. Len och tyst blåst. Jag valde modellen med lampa (varm vit), man kan modulera ljusnivån : toppen ! En underbar design. Perfekt packning.

Mariette T.

Frankrike, 10/2017

Jag köpte den här produkten i början av september, fick den snabbt, lätt att installera, mycket tyst, homogen ventilering, förbrukar nästan ingenting och med LED lampan till är det verkligen mycket bra. Den här produkten är toppen bra. Dessutom känner man sig mycket välkommen och märker hur Exhale Europa är professionella. Tack.

Source : www.facebook.com/tlelous/posts/1739230816119497:0

Thierry L.

Frankrike, 09/2017

När min fru gjorde lite ommöblering och sökte efter ideer, hittade hon exhalefans.com. Efter att ha sett på några videon och sökt mera information bestämmde hon att hon ville ha en. Jag var emot det. Eftersom vi är gifta, förlorade jag förstås. Idag blev vår fläkt äntligen installerad. Allt jag kan säga är WOW. Installatören och jag själv blev helt förbluffade av luftspridningen av den här fläkten. Jag rekommenderar varmt att man sätter lite extra pengar och är glad. En extra bonus är att den inte hänger ner lågt. Så man behöver inte ducka undan mera för att inte krocka in i en fläkt mera.

David

USA, 2017

Ett stort tack till Exhale Fans ! Otrolig produkt, lätt installering ! Bara 25 minuter för att ta ner den gamla fläkten och sätta upp den nya !

Martin

USA, 2017

Ge er recension här !

Vi meddelar inte om era personliga detaljer så som namn och kontakter.