Kundrecensioner

Vittnesmål och recensioner av Exhale användare

Recensioner på Google

Recensioner på Facebook

Exhale Fans Europe
4.9
Baserat på 91 recensioner
powered by Google
Eric Van Cauter
Eric Van Cauter
06:36 05 Apr 24
Very good material. Installed at 5.30m on ceilingmezzanine family home with wood fireplace.Correctly reduce excess ceiling heat.Quiet, aesthetic and easy to place.Must be fixed on a completely level support to avoidfriction and sound effects. Effective equipment that I recommend.Clear instructions and effective after-sales service (replacement under warranty of defective LED lighting). - Friendly entrepreneurship.
Joseph Salem
Joseph Salem
14:02 20 Feb 24
Joseph Gellon
Joseph Gellon
10:22 21 Dec 23
We are dealing with real, competent professionals who are very welcoming and very responsive.Congratulations
Anne RAMADE
Anne RAMADE
10:19 20 Dec 23
He is fantastic ! Beautiful, efficient, perfect for reducing hot air from the ceilings in winter (insert heating), for ventilation in summer, we are very very happy with it and at the same time chasing away mosquitoes!
Wilma Schuimer
Wilma Schuimer
16:21 12 Dec 23
Recently purchased an exhale fan. The engine turned out to be bad. A new one was sent immediately. We are very happy with it. Have an open staircase in the living room, so that the heat disappears into the stairwell. The exhale fan ensures good distribution of the warm air. This means we use almost half as many pellets in the pellet stove. You can hardly see the fan moving and you can't hear it either. happy with.
Kenneth Niolu
Kenneth Niolu
20:27 09 Dec 23
We have 6 of them I. Our home in the desert we have run them almost continually for 5 years and never had a problem. They are so quiet and reliable.We absolutely love them. Have recommended them to friends and they all love them to
Philippe Rinaldo
Philippe Rinaldo
08:42 21 Nov 23
Good morningFan as original as it is efficient, very happy with my purchase, without forgetting the silence of operation, and very low energy consumptionTop of the top as is customer service
Sigmundur Joensen
Sigmundur Joensen
18:36 08 Nov 23
I had problem keeping the temperatur in our living room because the high celing. When searching for a solution on the inter I came acros Exhale fans Europe. After installing the fans the temperature has improved a lot.
Franz Titulaer
Franz Titulaer
12:34 24 Jan 23
Fantastic service when I bought the Exhale ventilator. And the Exhale ventilator changed the whole house to a comfortable living house.
Joël Smeets
Joël Smeets
09:17 17 Dec 22
Bought the exhale rooffan a year ago and during installation only recently I discovered that the motor was broken.Emailed with them I got a replacement sent out straight away.Fantastic customer service and fast communication.Strongly recommend this company and its product!!!
Trond Olav Berg
Trond Olav Berg
18:42 21 Aug 22
I am very happy with the fan. It cools the air during warm summer nights, and helps to improve sleep. I can really recommend the product.
Bart van Breemen
Bart van Breemen
17:12 26 Jul 22
This bladeless fan is more than worth the price, It keeps our 9 by 4.5 m living / kitchen comfortable, including during the recent heatwave, and the airflow is so steady that you don't feel the gusts of wind conventional fans come with. Couldn't be happier with it.
LIGHTSWORD
LIGHTSWORD
18:51 31 May 22
Perfect service. Perfect good. I can only recommend this company and the exhale fans.
Patrick van Tuyn
Patrick van Tuyn
09:56 04 Jan 22
Innovative ventilation technology, efficient, silent and very comfortable
Domagoj Klepac
Domagoj Klepac
23:13 27 Sep 20
Exhale fan is the best fan I've ever felt. Due to the rather low ceiling I have, traditional fans were simply not an option, and besides, Exhale fan blows all of them out of the water on the looks alone.It produces a pleasant light breeze that feels like being outside. It's felt throughout the room without being unpleasant or focused in a single spot. I'm using it with floor/wall heating/cooling, and it's a great combination in both summer and winter months. Typically, floor cooling is of not much use during summer since cold air doesn't rise well (it cools just your feet), and I wasn't expecting to actually use it, but this fan mixes air so well and so uniformly that it's actually a superior alternative to air conditioning. It goes without saying that it's perfect for slowly moving warm air around during winter months; it's like it was made specifically for amplifying radiant heating.Fan is extremely quiet; at the lowest speed I can't tell if it's on or off unless I'm directly (about 1 m) below it. Sometimes it's hard to tell even visually, as it has only a very slight wobble and no blades to look at. The highest speed is louder, but not unpleasant.The wait after the order was significant (a few months) as I ordered gen4 before it was available. I believe this is not an issue nowdays as the current generation is in stock. The unit I received innitially was defective, it didn't respond to a signal from a remote, and they sent me a replacement motor free of charge. They were also very accommodating when my contractors misplaced the LED module before installation and sold me an extra LED module for a small fee.Regarding LED light, it works well enough, even as a reading light (at maximum brightness), although I'd personally prefer a dedicated reading light. Don't expect it to replace a big chandelier with a lot of lumens. Be aware that it won't illuminate the ceiling itself (it's a downlighter), so you can optionally combine it with indirect ceiling lights for a good effect. It will illuminate a room of up to about 20-25 m2, but especially for larger rooms, I'd use additional lights, especially near the walls. Oh, and unless you use other cold lighting in the same room for some reason, I recommend warm white version.All in all, I'm extremely satisfied with my purchase. I would not consider any other ceiling fan in the future.
Keith Gologorsky
Keith Gologorsky
16:14 15 Sep 20
Fans are fantastic. Pierre has been great to work with, the fans are super quiet, work better than can be imagined and took less than 30 minutes to install. Every person coming to our house have been amazed out how well they operate and how modern and sleek they look. Here is a pic of just 1 of the 5 we have in our house.
Se alla recensioner
js_loader

Fram till förrförra veckan var Exhale-fläkten monterad i taket. Den fungerar utmärkt! Vi känner mycket mer temperaturkomfort i vår taklägenhet, där vinden Frow utanför ibland spelar en mindre roll, beroende på vindriktning. Tänk att du för den fantastiska fläkten!

Jacco d B

Nederländerna, 2023/04/03

Kära Exhale-användare
Vi fick din fläkt och installerade den.
Bifogat är ett foto när vi installerade den.
Vi är verkligen entusiastiska över och kunde samla några erfarenheter på våren som på sommaren. Sammantaget vill vi inte missa det längre, och vi är redo att rekommendera det till våra vänner.
[…]
Bästa hälsningar, din kund

Karl-Heinz M.

Portugal, 2023/07/10

Perfekt välkomnande. Leverans av topputrustning. Verklig professionalism i uppföljningen. Moderna och mycket tysta fläktar som vi rekommenderar.
Tack till hela teamet.

Michel M

Frankrike, 2024/12

Vilken fantastisk produkt! Vi kan inte förstå hur vi har kunnat leva utan den. I ett vardagsrum med 5 meter upp till taket och en enkel vedeldad spis nedanför är resultatet tillräckligt för att få oss att le hela vintern! Tack!

Gunnar S

Sverige, 2023/02/14

Eftersom jag har ett katedraltak med en mezzanin hade jag en stor temperaturskillnad mellan bottenvåningen och första våningen (ca 5-6 grader). Dessutom är mitt huvudsakliga uppvärmningssystem en pelletskamin, så värmen stiger snabbt och stagnerar i taket. Sedan fläkten installerades, som jag huvudsakligen använder för att avdramatisera, har skillnaden halverats! Det finns 6 hastigheter, men jag låter den bara stå på hastighet 1. Dessutom är den estetisk, det integrerade ljuset på variatorn är ett plus (ett alternativ som jämfört med det låga priset på 10€ är mycket intressant), ultra tyst i låg hastighet (1 och 2) å andra sidan av 3 till 6 man hör omrörning av luften alltså en blåsning men dessa hastigheter ska användas för att få en effekt av frisk luft som i mitt fall med dagstidningen inte är användbar för mig. För att förbättra produkten skulle jag säga att den skulle behöva en temperatursensor så att den startar automatiskt vid en viss inställd temperatur (t.ex. 25 grader) och stannar automatiskt när ett temperaturdelta uppnås. Sammanfattningsvis ångrar jag inte mitt köp, det förbättrar komforten avsevärt och gör det också möjligt för mig att spara in på pelletsförbrukningen eftersom kaminen snabbare når sin börvärde (20 grader i mitt fall).

Hadrien S

Frankrike, 2022/01/04

Jag skriver för att berätta hur nöjda vi är med Exhale takfläkten. Vi försenade installationen, som skedde först i slutet av januari 2022, eftersom vi var tvungna att ta itu med stommen till vår lada. En liten balk var tvungen att installeras mellan två takbjälkar i takkonstruktionen eftersom fläktens diameter, trots den lutande foten, inte medgav att den installerades. Snickaren och sedan elektrikerna fick kallas in för att installera fläkten. Vi är nöjda med resultatet eftersom vi snart efter att insatsen togs i bruk hade vi en jämn temperatur i den stora volymen i vår lada.

Brigitte G.

Frankrike, 03/2022

Vi installerade Exhale-fläkten för några dagar sedan. De senaste dagarnas svalare temperaturer gav oss ett bra tillfälle att testa fläkten. Vi hade problem med värmefördelningen i huset, som har en mezzanin, en halvvåning och ett bakre rum. Tack vare fläkten är värmen mycket mer homogen och skillnaderna mellan alla delar av huset har minskat drastiskt. Dessutom är telefonmottagningen mycket trevlig. Jag kan bara rekommendera denna produkt och detta företag.

Annie M

Frankrike, 03/2021

Fläkten installerades idag av elektrikern. Vi är nöjda med utformningen och funktionen. Vi uppskattade kundservicen och de vita handskarna som levererades med maskinerna!

Xandra S

Nederländerna, 05/01/2021

Mycket enkel installation, vacker design och prisbelönt effektivitet. Jag har installerat den i föräldrahemmet och den ser fantastisk ut. Jag hittade dem på internet och sanningen, ett bra köp! Jag var mycket nöjd med produktens kvalitet och priset… Fortsätt med det goda arbetet Exhale Fans ! Och tack.

Alberto G.

Spanien, 05/03/2021

Denna Exhale-fläkt som installerades i juli 2020 har gett mig fullständig tillfredsställelse.

Marcelle J.

Frankrike, 21/03/2021

Med en mezzanin stiger värmen alltid upp och det känns kallt i botten. Jag köpte och installerade Exhale-fläkten för att få ner värmen utan vind och buller, till skillnad från de klassiska fläktarna med blad (som ska förbjudas)… Exhale-företaget är mycket kompetent och ger goda råd. Kan beställas med en lampa för en design och estetisk effekt. Inget att säga. Produkten är av god kvalitet och garanterad. Ingen kall känsla längre på nedervåningen… Rekommenderar 5/5 och köp med slutna ögon…

Franky G

Frankrike, 2021/06

Torsdagen den 23 december 2021 fick vi de två LED-belysningssystemen. Vi installerade ett LED-belysningssystem och det fungerade på första försöket (se bild). Komplimanger till er service efter försäljningen för dess lyhördhet och snabbhet! Vi har också använt Exhale-fläkten för att hjälpa till med vedbrännaren och den ger full tillfredsställelse! För en utomhustemperatur på 0° (och ja, det är kallt i Belgien) har vi en inomhustemperatur på 22,5° i vardagsrummet (28 m2) och köket (20 m2), med tanke på att huset är mycket välisolerat. I slutet av det här året önskar vi dig allt gott för 2022.

Bernadette et René L.

Belgien, 23/12/2021

Jag är mycket nöjd med produkten, dess effektivitet, fördelningen av värmen i rummet samt dess design och ljudnivå.

Laurent S

Frankrike, 18/10/2021

Vi är mycket nöjda med fläktens effektivitet. När den används som en avluftare får vi 3-4 grader i vardagsrummet och mindre värme i höjderna. Mindre ved förbrukas av kaminen för en bättre värmefördelning… Löftena hålls.

Cyril T.

Frankrike, 08/11/2021

Jag köpte Exhale-fläkten sommaren 2020, det är en fantastisk produkt som vi installerade i vårt sovrum och den ger oss en annan känsla än en vanlig fläkt: den blåser inte luften direkt, det är som om luften är i ständig rörelse. Jag hade ett problem med LED-lampan, jag kopplade in den dåligt och brände den och de skickade mig en ersättningslampa snabbt. Jag brände den igen (mitt misstag) och de skickade mig 2, gratis ! De kom två dagar senare, nu har jag installerat den och den fungerar. Jag kunde inte vara lyckligare och tacksam mot detta företag 10/10 service och 10/10 för fläkten. Tack så mycket !

Eduardo G.

Spanien, 21/01/2021

Jag vill återigen uttrycka min tacksamhet mot er för att ni gick utöver vad jag ansåg lämpligt för ett företag. Det visar på en högre grad av integritet som inte ofta återfinns hos personer i dag. Vi använde pengarna från den check ni utfärdade och lät installera den ersättningsfläkt ni skickade oss i dag. Den fungerar otroligt bra! Jag kan se en märkbar skillnad i luftflödet när den är på och jag har varit tvungen att kontrollera många gånger att den verkligen är på eftersom den inte gör ett enda ljud.

Justyn D. G.

USA, 09/02/2021

Ventilateur de plafond silencieux dans la chambre Vi har nyligen köpt en av dina takfläktar och vi älskar den. Det gör precis vad vi hoppats på och mer, så tyst och vi älskar utseendet. Tack.

Peter W.

Storbritannien, 15/09/2020

Installation av Exhale-fläkten 2019 på en höjd av 4,50 meter för att få tillbaka värmen från en insats som ackumulerats i mezzaninen längst ner i rummet. Viktig temperaturskillnad mellan bottenvåningen och första våningen. Idrifttagning under vintern 2019/2020. Ingen besvikelse över produkten, som håller sina löften genom att fördela värmen i det stora vardagsrummet. Inget mer temperaturfraktur i trappans halva höjd, ingen mer känsla av kyla ner av en mycket god enhetlig värme samtidigt som den fixeras till 4,50 meter! Känsla av välbefinnande. Fördelarna:

  • dess design passar perfekt in i vår interiör.
  • tyst produkt.
  • enkel manövrering från fjärrkontrollen.
  • dess centrala belysning är mycket märkbar.
Christian G.

Frankrike, 27/09/2020

Vi köpte två Exhale-fläktar för tre eller fyra år sedan, eftersom mezzaninen var öppen och det fanns ett stort problem med fördelningen av värmen mellan övre och nedre våningen på vintern och värmen var mycket hög på sommaren på första våningen, och fläktarna har löst problemet helt och hållet. Den andra är i ett vindsrum med mycket högt i tak. Perfekt både på sommaren och vintern. Sparar på uppvärmningen och är bekväm på sommaren. Dessutom är det avdragsgillt i beskattningen. Jag är mycket nöjd med servicen och produktens kvalitet. Vi är mycket nöjda med vårt köp.

Laetitia C.

Frankrike, 11/2020

Exhale-fläkten är underbar och kundtjänsten är snabb och effektiv.

Jose Carlos D.

Spanien, 11/09/2020

Exhale fan for bedroom Enkel installation, effektivitet, tyst drift, mycket låg förbrukning. Att rekommendera !

Alain R.

Frankrike, 10/09/2020

Jag är väldigt nöjd med min nya Exhale ventilator! Hanteringen och leveransen av enheten var mycket professionell! Ventilatorn Exhale ser vacker ut, är helt tyst och svalnar hela rummet som en luftkonditionering. Jag måste säga, trevligare än luftkonditionering!

Andrea O.

Österrike, 10/09/20

Avis client exhale fans ventilateur Jag fick min andningsventilator idag och jag är helt glad. Den riktigt enkla monteringen kan göras av alla som vågar sätta på en lampa. Resultatet är en liten bris över rummet. Det känns som att sitta vid havet. Tack till @exhalefanseu för den här fantastiska produkten. www.instagram.com/p/CESEAYsltfn/

Martin W.

Tyskland, 25/08/20

Vi installerade just din ventilator, äntligen. Väntetiden var lång men det var väl värt det (beställning gjord i januari). Vi är glada över din produkt, kvaliteten är där, ljusstyrkan är topp, i ett ord bra produkt. Våra vänner älskade din produkt och beställningar kan komma snart.

Cédric M.

Frankrike, 31/08/2020

Témoignage Exhale Fans Installerat! Det passar perfekt och det är fantastiskt att kyla min mezzanin. Tack så mycket för din hjälp.

Alessandra

Italien, 07/20

Vår ventilator kom och den är fantastisk. Vi är mycket nöjda och väntan var väl värt det!

Laura O’L

Storbritannien, 08/2020

Hallå, Så glad att ha fått och installerat “UFO” -fläkten som mina vänner säger … Jag är mycket nöjd med produkten och har inga nedsättande kommentarer. Det är verkligen väldigt bra. Tack igen för att du har haft idén att marknadsföra denna produkt (synd att det inte är franska). Vänliga Hälsningar.

Marie-Hélène B

Frankrike, 08/2020

Jag är mycket imponerad av din effektivitet i att skicka mig Exhale-fläkten så snabbt, trots de aktuella problemen. Den anlände idag, elektriker hade tid att montera den och den är nu igång. Tack så mycket.

Christine G.

Österrike, 07/2020

Eftersom jag är lång letade jag efter en takfläkt som inte var för skrymmande och som hade en design. Jag stötte på den här produkten av en slump, och eftersom jag var fascinerad av den avantgardistiska funktionsprincipen frågade jag om den via deras webbplats. Efter att ha läst en mängd recensioner och flera demonstrationsvideor blev jag snabbt övertygad. När jag väl fick fläkten och installerade den själv (även om jag inte är någon hantverkare, lyckades jag ändå göra det själv) kunde jag äntligen uppskatta denna bris och framför allt tystnaden i dess drift. Jag använder den året runt, även på vintern för att få ner värmen från ovan. På sommaren, när det är mycket varmt, använder jag en mobil luftkonditionering som ger en bra fördelning av luften i lägenheten. Jag blev positivt överraskad av den tysta driften (ohörbar från medelhögt till mycket lågt varvtal), så mycket att jag ibland glömde bort att höra den flera gånger. Två av oss i familjen har en och jag skulle rekommendera den till alla som tvekar. Alla som besöker min lägenhet för första gången är alltid fascinerade av denna… “ljuskrona”. Fel, det är en fläkt!

Rémi R.

Frankrike, 10/2020

Exhale ventilator hjälpte till att lösa några begränsningar som vi stod inför som:

  • Låga takhöjder.
  • Luftdiffusion från alla sidor som täcker ett större utrymme jämfört med en vanlig takfläkt som blåser luften vertikalt.
  • Ingen permanent blåsning som kan orsaka obehag.
  • Mycket tyst.

www.lereciproque.com

Restaurang Le Réciproque

Frankrike, 09/10/2020

Jag använder min ventilator under sommarens hetvågor men också på vintern. Det sprider värmen från min pelletsugn i alla rum. Värmen fastnar inte i taket och stämningen i huset förvandlas. Inget ljud, mycket låg förbrukning kompenseras till stor del av ekonomin i granulat och en oåterkallelig estetik.

Dany L.

Frankrike, 11/09/2020

Vi försökte hitta ett sätt att fördela den stigande värmen från en vedspis i ett vardagsrum med katedraltätning. Fläkten är diskret, design och vi är mycket nöjda med dess effektivitet. Värmen distribueras mer än tidigare där all värme återstod på nedfällningsnivå.

Florent P.

Frankrike, 23/10/2020

Exhale fan in a home Jag hade en stängd vedeldad ved installerad 2018. Jag insåg snabbt att när det värmdes stagnerade värmen i taket. Jag letade efter en lösning och hittade Exhale-takfläkten. Det är verkligen det bästa, en bra blandning av luften, vilket gör att man får en homogen värme. Och lite mer för de mycket heta somrarna nu, en förfriskning utan att ha ett för stort drag i ögonen som med en traditionell fläkt. Jag ångrar inte min investering. Tack andas ut. www.facebook.com/fabrice.r*****/posts/10216930786572270

Fabrice R.

Frankrike, 10/09/2020

Produkten mottas med korrekt förpackning. Enkel takinstallation med dedikerade betongankare (mycket användbart: allt levereras). Perfekt drift från början. Du blir snabbt överraskad av produktens effektivitet: mycket lågt ljud, behaglig bris. Vid varmt väder, även med stängda fönster, cirkulerar luften försiktigt genom hela rummet. En stor framgång!

Sylvain P.

Frankrike, 11/09/2020

Ventilateur puissant Det har gått en månad sedan vi har sovit vilande tack vare vår andningsventilator. Det är verkligen väldigt trevligt! Det är så tyst att vi får maximal effekt och får ett jämnt, uppfriskande och uppfriskande luftflöde. En underbar produkt att rekommendera till vem som helst, den är enkel att installera och dess fördelar är uppenbara från dag ett.

Michael L.

Storbritannien, 10/09/2020

Vi har bytt ut vårt gamla bladfläkt (traditionellt) av Exhale-fläkten. Vi är mycket nöjda med designen (den har moderniserat vårt vardagsrum), briseffekten mitt i en hetsvåg och luftflödets tystnad. Kort sagt, vi är mycket, mycket nöjda med vårt köp. Kan inte vänta med att se effekten i vinter utöver vår vedspis.

Patricia D.

Frankrike, 24/09/2020

Vi har haft detta “EXHALE” fan i ungefär tre veckor nu, och vi måste säga att vi inte skulle ha föreställt oss att den här enheten skulle kyla hela rummet väl. Vårt vardagsrum är cirka 38 kvadratmeter och i sommar är det mycket varmt. Vi funderar redan på om vi ska ha en annan i sovområdet. Vi kan bara rekommendera den här lösningen. Naturligtvis är det inte billigt, men det är värt det. Ps: i början var vi rädda för att det skulle gå fel, eftersom produkten kommer från utlandet (Frankrike medan vi är i Tyskland), allt hanterades verkligen bara via internet, men leverantören svarade alltid snabbt och allt gick bra (korrespondens och frakt). Tack igen för den utmärkta processen och vi önskar er god affär.

Berndt T.

Tyskland, 17/08/2020

Fläkten fungerar perfekt och är väldigt vacker.

Marceline van F

Nederländerna, 12/11/2020

Hej Hans, Tja, fläkten används och vi älskar det! Läcker liten kylning, tyst, riktigt bra ………. Vi är nöjda med det! Tack igen för din hjälp eller så skulle han förmodligen inte ha hängit här haha! Soliga hälsningar, Inge

Inge

Nederländerna, 08/2020

Ventilateur Exhale sur tige Jag är väldigt nöjd med effekten från fläkten: luften cirkuleras mycket diskret, nästan tyst (för nivå 3 används), vi inser inte fläktens närvaro, vi känner oss bara bra utan att veta varför . Filttemperaturen sänks med flera grader. Det bör också noteras att rummet är allt annat än kvadratiskt, med ett lutande tak och ganska stort (cirka 40m²) utan separering från entrén och trappuppgången på övervåningen. Trots detta är luften diffust överallt.

Monique R.

Frankrike, 07/20

Exhale-fläkten fungerar bättre än annonseras. Med taditionalfläktar känner du att luften blåser rakt ner med en stark vind. Denna fläkt cirkulerar verkligen luften runt hela rummet. Fläkten är ett bra tillägg till vårt nyrenoverade vardagsrum, gör inget ljud och ser fantastiskt ut. Installationen var också mycket enkel och tog mindre än 20 minuter.

Keith

Tyskland, 07/2020

Våra kunder (skola och kommun) är mycket nöjda med Exhale-fansen, de uppskattar särskilt spridningen av luft som en havsbris. För vår del betonar vi Freerise-företagets lyhördhet i händelse av problem, kundservice som matchar deras produkt. Respaut general Electricity

SARL RESPAUT

Frankrike, 02/2020

Ventilateur silencieux exhale Riktigt nöjd med det övergripande utseendet på rummet och hur tyst fläkten är.

Raymond D.

Storbritannien, 10/2019

Comment brancher un ventilateur sans arrivée électrique Jag fick min Exhale fläkt utan blad idag, fredag, efter att ha beställt den på onsdag ! Jag har just installerat den och njuter nu av friska luften den ger och hur ljudlös den är.

Gérard G.

Frankrike, 06/2019

Client Exhale Royaume Un Den är snygg och praktisk.

Marc G.

Storbritannien, 05/2019

Témoignage Exhale ventilateur de plafond haut Här ser ni en bild på min fina fläkt i vardagsrummet där den har hittat en perfekt plats och användning.

Joffrey M.

Frankrike, 05/2019

Vårt vardagsrum med mezzazine och katedral tak var omöjligt att värma på nedrevåningen och het som en spis i övrevåningen. Sen april 2017 har Exhale fläkten förändrat våra liv, på vintern hade vi jämn värme på båda våningarna. Dessutom har ansvariga chefen bra kontakt och är affärsmässigt vettig. Jag rekommenderar.

Severine M

Frankrike, 09/2018

Vi köpte den här produkten i juni 2017 och vi är så nöjda med den att vi ska köpa en ny till sommaren 2018. När vi köpta vår första fläkt var kontakten med Exhale representanten mycket trevlig, professionnel och reaktiv. Leverans till Schweiz snabb och problem fri. Vi njuter ofta av friskheten den här fläkten ger, utan en obehaglig blåst som en vanlig fläkt ger och allt det här i tystnad. Ren lycka ! Tack till hela teamet.

Chris R.

Schweiz, 05/2018

Hej, Jag jar prövat och installerat den här nya produkten : Exhale… nya generationens fläkt. Jag är mycket nöjd av köpet för flera orsaker :

  • Inget ljud
  • Ingen « obehaglig » bladrotation att titta på som på äldre fläkter med blad
  • Mycket snygg design… flera av mina vänner blev positivt förvånade av den
  • Extra lampa, mycket effektiv och inte en gadget alls
  • Lätt och homogen luftspridning
  • Pricken på i:et : fjärkontrollen som är mycket praktisk och lätt att andvända.

Jag rekommendera starkt.

Olivier B

Frankrike, 10/2017

témoignage Exhale chambre et ventilateur Det är en fantastisk fläkt, luftspridningen är otrolig. Vi är entusiastiska och överraskade av finessen, kvalitäten och ljudlösheten.

Christophe P.

Frankrike, 06/2019

Super trevligt fläkt och utmärkt service från Exhale! Jag är väldigt nöjd med det här!

Wil E.

Nederländerna, 10/2019

Ventilateur exhale dans une chambre Mycket nöjda över friskheten och tystnaden ! Fläkten är hängd ovanför vår säng och ger en skön bris utan att störa som en vanlig fläkt skulle. Superb !

Daniele C.

Italien, 05/2019

Med värmeböljan som har börjat, sover vi nu med Exhale fläkten på i vårt sovrum. Vi har den på hastighet 2, nästan helt ljudlös och frisk luft lite överallt i rummet (bris effekt). Mycket trevligt och friskande.

Pierre

Frankrike, 06/2018

Glad över mitt köp. Produkten är adekvat för rummet – högt mellan tak – och dirigerar varma luften neråt, rummet är nu idealiskt varmt ! Luften kan nämligen ställas in andra vägen om man vill. Len och tyst blåst. Jag valde modellen med lampa (varm vit), man kan modulera ljusnivån : toppen ! En underbar design. Perfekt packning.

Mariette T.

Frankrike, 10/2017

Jag köpte den här produkten i början av september, fick den snabbt, lätt att installera, mycket tyst, homogen ventilering, förbrukar nästan ingenting och med LED lampan till är det verkligen mycket bra. Den här produkten är toppen bra. Dessutom känner man sig mycket välkommen och märker hur Exhale Europa är professionella. Tack. Source : www.facebook.com/tlelous/posts/1739230816119497:0

Thierry L.

Frankrike, 09/2017

När min fru gjorde lite ommöblering och sökte efter ideer, hittade hon exhalefans.com. Efter att ha sett på några videon och sökt mera information bestämmde hon att hon ville ha en. Jag var emot det. Eftersom vi är gifta, förlorade jag förstås. Idag blev vår fläkt äntligen installerad. Allt jag kan säga är WOW. Installatören och jag själv blev helt förbluffade av luftspridningen av den här fläkten. Jag rekommenderar varmt att man sätter lite extra pengar och är glad. En extra bonus är att den inte hänger ner lågt. Så man behöver inte ducka undan mera för att inte krocka in i en fläkt mera.

David

USA, 2017

Ett stort tack till Exhale Fans ! Otrolig produkt, lätt installering ! Bara 25 minuter för att ta ner den gamla fläkten och sätta upp den nya !

Martin

USA, 2017

Ge er recension här !

Vi meddelar inte om era personliga detaljer så som namn och kontakter.