Klantenbeoordelingen

Getuigenissen en meningen van Exhale gebruikers

Recensies op Google

Recensies op Facebook

Exhale Fans Europe
4.9
Gebaseerd op 50 recensies
powered by Google
Jeremy Delemarre
Jeremy Delemarre
21:02 24 Aug 21
Wij hebben bij Exhale Fans Europe hun gepatenteerde bladeless fan besteld en we zijn dolblij met deze aankoop!Fluisterstil, prachtig design en, het allerbelangrijkste, de vortex techniek werkt écht!Het is zo fijn om iedere avond met een subtiel briesje door de woonkamer televisie te kijken.Onze woning is (te) goed geïsoleerd en daardoor flink warm gedurende het jaar.De Exhale Fan is DE oplossing waar we lange tijd naar op zoek waren (airco mag niet van onze VVE)
xandra smit-schultz
xandra smit-schultz
18:03 04 Mar 21
Voldoet geheel aan verwachting, mooi design en niet storend als de ventilator niet in gebruik is. Solide verpakking inclusief witte handschoenen voor installatie. Over het algemeen zeer tevreden over de service en Nederlandse ondersteuning.
Pol Thirion
Pol Thirion
12:22 11 Sep 20
Een Exhale Fan is voor mij een mooie, stilwerkende bladloze ventilator die past in elk interieur. Verdeler Pierre (F) en aanspreekpunt (in BE/NL/D) Hans zijn een ijzersterk team met een perfecte dienst-na-verkoop!Bedankt!
Bekijk alle beoordelingen
js_loader
Omdat ik een kathedraalplafond had met een mezzanine, had ik een groot temperatuurverschil tussen de begane grond en de eerste verdieping (ongeveer 5-6 graden).
Bovendien is mijn hoofdverwarming een pelletkachel, dus de warmte stijgt snel en stagneert aan het plafond.
Sinds de ventilator is geïnstalleerd, die ik voornamelijk gebruik voor de destratificatie, is dit verschil gehalveerd! Er zijn 6 snelheden, maar ik laat hem alleen op snelheid 1 staan.
Bovendien is het esthetisch, het geïntegreerde licht op de variator is een pluspunt (een optie die in vergelijking met de lage prijs van 10 € is zeer interessant), ultra stil in lage snelheid (1 en 2) aan de andere kant van de 3 tot de 6 hoort men het roeren van de lucht dus een blazen, maar deze snelheden worden gebruikt om een effect van frisse lucht die in mijn geval met de dagelijkse krant zijn niet nuttig voor mij te hebben.
Om het product te verbeteren zou het volgens mij een temperatuursensor moeten hebben zodat het automatisch start bij een bepaald instelpunt (bijvoorbeeld 25 graden) en automatisch stopt zodra een temperatuurdelta wordt bereikt.
Kortom, ik heb geen spijt van mijn aankoop, het comfort wordt er aanzienlijk door verbeterd en ik kan ook besparen op het verbruik van pellets omdat het instelpunt van de kachel sneller wordt bereikt (20 graden in mijn geval).
Hadrien S

Frankrijk, 2022/01/04

Ik schrijf u om te laten weten hoe blij we zijn met de Exhale plafondventilator.

Wij hadden een vertraging bij de installatie, die pas eind januari 2022 plaatsvond, omdat wij te maken hadden met het geraamte van onze schuur. Een kleine balk moest tussen twee spanten van de dakconstructie worden aangebracht omdat de diameter van de ventilator, ondanks de kantelvoet, de installatie ervan niet toeliet.
De timmerman en daarna de elektricien moesten er aan te pas komen om de ventilator te installeren.

Wij zijn tevreden met het resultaat, want al snel na de ingebruikneming van het inzetstuk hadden wij een gelijkmatige temperatuur in het grote volume van onze schuur.

Brigitte G.

Frankrijk, 03/2022

We hebben de Exhale ventilator een paar dagen geleden geïnstalleerd. De koelere temperaturen van de afgelopen dagen gaven ons een goede gelegenheid om de ventilator te testen. We hadden een probleem met de warmteverdeling in het huis, dat een mezzanine, een halve verdieping en een achterkamer heeft. Dankzij de ventilator is de warmte veel homogener en zijn de verschillen tussen alle delen van het huis drastisch verminderd. Bovendien is de telefoonontvangst zeer aangenaam. Ik kan dit product en dit bedrijf alleen maar aanbevelen.
Annie M

Frankrijk, 03/2021

Vandaag geïnstalleerd door electrisch bureau: is wel ruim 90 minuten bezig geweest. Wij zijn tevreden over aangezicht en werking. Groetjes Xandra S. Goede service dat er zelfs witte handschoenen bij zaten voor de montage!
Xandra S

Nederland, 05/01/2021

Zeer eenvoudige installatie, mooi design en bekroonde doeltreffendheid. Ik heb het in de ouderlijke kamer geïnstalleerd en het ziet er geweldig uit. Ik vond ze op het internet en de waarheid, een goede koop! Ik was erg blij met de kwaliteit van het product en de prijs… Ga zo door Exhale Fans ! En dank u.
Alberto G.

Spanje, 05/03/2021

Deze Exhale ventilator, geïnstalleerd in juli 2020, heeft mij volledige voldoening gegeven.
Marcelle J.

Frankrijk, 21/03/2021

Met een mezzanine stijgt de warmte altijd op met een koud gevoel onderin. Ik heb de Exhale ventilator gekocht en geïnstalleerd om de warmte naar beneden te brengen zonder wind of lawaai, in tegenstelling tot de klassieke ventilatoren met schoepen (te verbieden)… Het bedrijf Exhale is zeer bekwaam en geeft goed advies. Te bestellen met een lamp voor een design en esthetisch effect. Niets te zeggen. Het product is van goede kwaliteit en gegarandeerd. Geen koud gevoel meer beneden… 5/5 aanbevelen en kopen met je ogen dicht…
Franky G

Frankrijk, 2021/06

Op donderdag 23 december 2021 ontvingen wij de 2 LED-verlichtingssystemen. Wij installeerden een LED-verlichting en het werkte meteen (zie foto). Complimenten aan uw dienst na verkoop voor zijn reactievermogen en snelheid! We hebben de Exhale ventilator ook gebruikt om te helpen met de houtkachel en het geeft volledige voldoening! Inderdaad, bij een buitentemperatuur van 0° (en ja, het is koud in België), hebben we een binnentemperatuur van 22,5° in de woonkamer (28 m2) en de keuken (20 m2), aandacht zeer goed geïsoleerd huis. Aan het eind van dit jaar wensen wij u het allerbeste voor 2022.

Bernadette et René L.

België, 23/12/2021

Zeer tevreden over het product, het rendement, de verdeling van de warmte in de kamer, evenals het ontwerp en het geluidsniveau.
Laurent S

Frankrijk, 18/10/2021

We zijn zeer tevreden over de efficiëntie van onze ventilator. Bij gebruik als destratifier winnen we 3 tot 4 graden in de woonkamer en minder warmte in de hoogtes. Minder houtverbruik door de houtkachel voor een betere warmteverdeling… De beloften worden gehouden.

Cyril T.

Frankrijk, 08/11/2021

Ik kocht de Exhale ventilator in de zomer van 2020, het is een geweldig product dat we in onze slaapkamer hebben geïnstalleerd en het geeft ons een andere sensatie dan een gewone ventilator: het blaast de lucht niet direct, het is alsof de lucht constant in beweging is. Ik had een probleem met het LED-lampje, ik plugde het slecht in en verbrandde het en ze stuurden me snel een vervangend exemplaar. Ik verbrandde het opnieuw (mijn fout) en ze stuurden me 2, gratis! Ze kwamen twee dagen later aan, nu heb ik het geïnstalleerd en het werkt. Ik kon niet gelukkiger en dankbaar zijn tegenover dit bedrijf 10/10 service en 10/10 voor de ventilator. Hartelijk dank !
Eduardo G.

Spanje, 21/01/2021

Ik wilde u nogmaals mijn dankbaarheid betuigen voor het feit dat u verder gaat dan wat ik passend acht voor een bedrijf. Het toont een hoger niveau van integriteit dat niet vaak wordt gevonden in individuen vandaag de dag. We hebben het geld van de cheque die u ons stuurde gebruikt en hebben vandaag de vervangende ventilator die u ons stuurde laten installeren. Het werkt ongelooflijk! Ik kan een merkbaar verschil in luchtstroom zien als hij aan staat en ik heb talloze keren moeten controleren of hij inderdaad aan staat, want hij maakt geen enkel geluid.

Justyn D. G.

USA, 09/02/2021

Ventilateur de plafond silencieux dans la chambre

We hebben onlangs een van je plafondventilatoren gekocht en we zijn er dol op. Het doet precies wat we hadden gehoopt en meer, zo stil en we houden van de look. Dankjewel.

Peter W.

Verenigd Koninkrijk, 15/09/2020

Installatie van de Exhale ventilator in 2019 op een hoogte van 4,50 m om warmte te recupereren van een insert dat zich ophoopt in de mezzanine onderaan de ruimte. Belangrijk temperatuurverschil tussen de benedenverdieping en de eerste verdieping.

Ingebruikname in de winter 2019/2020.
Geen teleurstelling over het product, dat zijn beloften nakomt door de warmte te verdelen in het grote woonkamer-mezzanine volume. Geen temperatuurbreuken meer in het midden van de trap, geen gevoel van koude meer naar beneden door een zeer goede gelijkmatigheid van de warmte terwijl men op 4,50 m gefixeerd is! Gevoel van welzijn.

De voordelen:

  • zijn design past perfect in ons interieur.
  • stil product
  • eenvoudige bediening met de afstandsbediening
  • zijn centrale verlichting is zeer merkbaar
Christian G.

Frankrijk, 27/09/2020

We hebben 3 of 4 jaar geleden 2 Exhale ventilatoren gekocht, omdat de mezzanine open was en er een groot probleem was met de verdeling van de verwarming tussen boven en beneden in de winter en de warmte was erg hoog in de zomer op de eerste verdieping, de ventilator heeft het probleem volledig opgelost. De tweede is op een zolderkamer met een heel hoog plafond. Geweldig in zomer en winter. Bespaart op verwarming en is comfortabel in de zomer.
Bovendien is het fiscaal aftrekbaar.
Ik ben zeer tevreden over de service en de kwaliteit van het product.
Wij zijn zeer tevreden met onze aankoop.
Laetitia C.

Frankrijk, 11/2020

De Exhale-ventilator is geweldig en de klantenservice is snel en efficiënt.
Jose Carlos D.

Spanje, 11/09/2020

Exhale fan for bedroom

Eenvoudige installatie, efficiëntie, stille werking, zeer laag verbruik. Aanbevelen !

Alain R.

Frankrijk, 10/09/2020

Ik ben erg blij met mijn nieuwe Exhale ventilator! De afhandeling en levering van het apparaat was zeer professioneel!
De Exhale ventilator ziet er prachtig uit, is volkomen stil en koelt de hele kamer als een airco. Ik moet zeggen, aangenamer dan airconditioning!
Andrea O.

Oostenrijk, 10/09/20

Avis client exhale fans ventilateur

Ik heb vandaag mijn Exhale-ventilator ontvangen en ik ben absoluut opgewonden. De echt eenvoudige montage kan worden gedaan door iedereen die een lamp durft te bevestigen. Het resultaat is een zacht briesje door de kamer. Het voelt alsof je aan zee zit. Met dank aan @exhalefanseu voor dit geweldige product.

www.instagram.com/p/CESEAYsltfn/

Martin W.

Duitsland, 25/08/20

We hebben zojuist uw ventilator geïnstalleerd, eindelijk. Het wachten was lang, maar het was het zeker waard (bestelling geplaatst in januari). We zijn enthousiast over uw product, de kwaliteit is aanwezig, de helderheid is tip top, in één woord geweldig product. Onze vrienden waren dol op uw product en bestellingen kunnen binnenkort volgen.
Cédric M.

Frankrijk, 31/08/2020

Témoignage Exhale Fans Geïnstalleerd. Hij past perfect en het is fantastisch om mijn mezzanine te koelen! Heel erg bedankt voor je hulp.
Alessandra

Italië, 07/20

Onze ventilator is aangekomen en het is fantastisch. We zijn heel erg tevreden en het wachten was het zeker waard!
Laura O’L

Verenigd Koninkrijk, 08/2020

Hallo,
Zo blij dat ik de “UFO” -ventilator heb ontvangen en geïnstalleerd, zoals mijn vrienden zeggen … Ik ben heel blij met het product en heb geen minachtende opmerkingen. Het is echt heel goed.
Nogmaals bedankt voor het idee om dit product op de markt te brengen (jammer dat het geen Frans is).
Vriendelijke groeten.
Marie-Hélène B

Frankrijk, 08/2020

Ik ben erg onder de indruk van je efficiëntie om me de Exhale-fan zo snel te sturen, ondanks de huidige problemen. Het is vandaag aangekomen, de elektricien had tijd om het te monteren en het werkt nu perfect. Erg bedankt.
Christine G.

Oostenrijk, 07/2020

Omdat ik lang ben, was ik op zoek naar een plafondventilator die niet te groot was en een design had.
Ik kwam dit product toevallig tegen en omdat ik geïntrigeerd was door het avant-gardistische werkingsprincipe, informeerde ik ernaar via hun website.
Na het lezen van een groot aantal reviews en een aantal demonstratievideo’s, was ik snel overtuigd.

Toen ik de ventilator eenmaal had ontvangen en hem zelf had geïnstalleerd (hoewel ik geen klusser ben, en het toch zelf heb kunnen doen), kon ik eindelijk dit briesje en vooral de stilte van zijn werking waarderen.
Ik gebruik het het hele jaar door, zelfs in de winter om de warmte van boven naar beneden te brengen. In de zomer, als het erg warm is, gebruik ik een mobiele airconditioner die zorgt voor een goede verdeling van de lucht in de flat.
Ik was aangenaam verrast door de stille werking, (onhoorbaar van middelhoge tot zeer lage snelheid) zozeer zelfs dat ik soms vergat hem meerdere malen te horen.

Twee van ons in de familie hebben er een en ik zou het iedereen aanraden die aarzelt.
Iedereen die mijn flat voor het eerst bezoekt is altijd geïntrigeerd door dit… “kroonluchter”.
Fout, het is een ventilator!

Rémi R.

Frankrijk, 10/2020

De ventilator van Exhale heeft ons geholpen om een aantal beperkingen op te lossen, zoals:

  • Lage plafondhoogtes.
  • Luchtverspreiding van alle kanten over een grotere ruimte in vergelijking met een conventionele plafondventilator die de lucht verticaal blaast.
  • Geen permanent geblaas dat ongemak kan veroorzaken.
  • Zeer stil.

www.lereciproque.com

Restaurant Le Réciproque

Frankrijk, 09/10/2020

Ik gebruik mijn ventilator tijdens zomerse hittegolven maar ook tijdens de winter. Het verspreidt de warmte die wordt gegenereerd door mijn pelletkachel in alle kamers. De warmte blijft niet aan het plafond plakken en de sfeer van de woning wordt getransformeerd. Geen geluidshinder, zeer laag verbruik grotendeels gecompenseerd door de besparing van granulaat en een onberispelijke esthetiek.
Dany L.

Frankrijk, 11/09/2020

We zochten naar een manier om de stijgende warmte van een houtkachel te verdelen in een woonkamer met kathedraalafdichting. De ventilator is discreet, design en we zijn erg blij met zijn efficiëntie. De warmte wordt beter verdeeld dan voorheen, toen alle warmte op plafondniveau bleef.
Florent P.

Frankrijk, 23/10/2020

Exhale fan in a home

Ik heb in 2018 een gesloten houthaard laten plaatsen. Ik realiseerde me al snel dat toen het opwarmde, de hitte op het plafond stagneerde. Ik zocht een oplossing en vond de Exhale plafondventilator. Het is echt het beste, een goede menging van de lucht, waardoor een homogene warmte ontstaat. En weinig meer voor de zeer hete zomers van nu, een verfrissing zonder overmatige tocht in de ogen zoals bij een traditionele ventilator. Ik heb geen spijt van mijn investering. Bedankt. Adem uit.

www.facebook.com/fabrice.r*****/posts/10216930786572270

Fabrice R.

Frankrijk, 10/09/2020

Product ontvangen met de juiste verpakking. Eenvoudige plafondopstelling met speciale betonnen ankers (erg handig: alles wordt meegeleverd). Perfecte bediening vanaf het begin. U wordt al snel verrast door de efficiëntie van het product: zeer laag geluid, aangenaam briesje. Bij warm weer, zelfs met gesloten ramen, circuleert de lucht zachtjes door de kamer. Een groot succes!
Sylvain P.

Frankrijk, 11/09/2020

Ventilateur puissant Het is nu een maand geleden dat we hebben genoten van een goede nachtrust dankzij onze Exhale-ventilator. Het is echt heel gezellig! Het is zo stil dat we het op maximale kracht zetten en een soepele, verfrissende en verkwikkende luchtstroom ontvangen. Een prachtig product om iedereen aan te bevelen, het is gemakkelijk te installeren en de voordelen zijn vanaf dag één duidelijk.
Michael L.

Verenigd Koninkrijk, 10/09/2020

We hebben onze oude ventilator (traditioneel) vervangen door de Exhale ventilator. We zijn erg blij met het design (het heeft onze woonkamer gemoderniseerd), het brieseffect midden in een hittegolf en de stilte van de luchtstroom. Kortom, we zijn zeer, zeer tevreden met onze aankoop. We kunnen niet wachten om het effect deze winter te zien als aanvulling op onze houtkachel.
Patricia D.

Frankrijk, 24/09/2020

We hebben deze Exhale-ventilator nu ongeveer drie weken en we moeten zeggen dat we niet hadden gedacht dat dit apparaat de hele kamer goed zou koelen. Onze woonkamer is zo’n 38 vierkante meter groot en deze zomer is het erg warm. We zijn al aan het nadenken of we er nog een in het slaapgedeelte willen hebben. We kunnen deze oplossing alleen maar aanbevelen. Het is natuurlijk niet goedkoop, maar het is het waard. Ps: in het begin waren we bang dat het mis zou gaan, want het product komt uit het buitenland (Frankrijk terwijl we in Duitsland zijn), alles werd inderdaad alleen via internet beheerd, maar de leverancier reageerde altijd snel en alles is goed verlopen (correspondentie en verzending). Nogmaals bedankt voor het uitstekende proces en we wensen je goede zaken.
Berndt T.

Duitsland, 17/08/2020

De ventilator werkt perfect en is erg mooi.

Marceline van F

Nederland, 12/11/2020

Hoi Hans, Nou de Fan is in gebruik en we vinden het top! Heerlijke kleine verkoeling, geluidloos, ècht super……….We zijn er blij mee! Nogmaals dank voor je hulp, anders had hij waarschijnlijk niet hier gehangen haha! Zonnige groeten, Inge
Inge

Nederland, 08/2020

Ventilateur Exhale sur tige Ik ben erg blij met het effect van de ventilator: de lucht circuleert heel discreet, bijna geruisloos (voor niveau 3 gebruikt), we realiseren ons de aanwezigheid van de ventilator niet, we voelen ons gewoon goed zonder te weten waarom. De vilttemperatuur wordt met enkele graden verlaagd. Er moet ook worden opgemerkt dat de kamer allesbehalve vierkant is, met een schuin plafond en vrij groot (ongeveer 40 m²) zonder scheiding van de inkomhal en de trap naar boven. Desondanks is de lucht overal goed verspreid.
Monique R.

Frankrijk, 07/20

De Exhale-ventilator werkt beter dan geadverteerd. Met traditionele ventilatoren voel je de lucht recht naar beneden waaien met een sterke wind. Deze ventilator laat de lucht echt door de hele kamer circuleren. De ventilator is een geweldige aanvulling op onze onlangs gerenoveerde woonkamer, maakt geen geluid en ziet er geweldig uit. De installatie was ook heel eenvoudig, minder dan 20 minuten.
Keith

Duitsland, 07/2020

Onze klanten (school & gemeente) zijn zeer tevreden over de Exhale fans, zij waarderen vooral de verspreiding van lucht als een zeebriesje. Van onze kant benadrukken we, ondanks de zeer lange levertijd, het reactievermogen van het Freerise-bedrijf in het geval van een probleem, klantenservice die overeenkomt met hun product. RESPAUT – éléctricité générale
SARL RESPAUT

Frankrijk, 02/2020

Ventilateur silencieux exhale Echt blij met het algehele uiterlijk van de kamer en hoe stil de ventilator is
Raymond D.

Verenigd Koninkrijk, 10/2019

Comment brancher un ventilateur sans arrivée électrique JIk ontving de bladloze Exhale ventilator die ik woensdag bestelde op vrijdag! Ik heb hem nu geïnstalleerd en waardeer zijn verfrissend effect en geruisloze werking
Gérard G.

Frankrijk, 06/2019

Client Exhale Royaume Un Mooi en praktisch tegelijk!
Marc G.

Verenigd Koninkrijk, 05/2019

Témoignage Exhale ventilateur de plafond haut Dit is een afbeelding van mijn installatie in mijn woonkamer waar deze prachtige ventilator zijn plek en zijn functie heeft gevonden.
Joffrey M.

Frankrijk, 05/2019

Wij konden de grondverdieping en een droogkamer van onze woonkamer met mezzanine en kathedraalplafond niet verwarmd krijgen. Sinds april 2017 heeft de Exhale ventilator ons leven veranderd. Afgelopen winter hadden wij een aangename warmte op beide verdiepingen. Goed luisteren en commercieel realiteitsgevoel van de manager. Ik kan het aanbevelen.
Severine M

Frankrijk, 09/2018

Wij kochten dit product in juni 2017 en zijn er zo tevreden over dat we er nog een gaan kopen voor de zomer van 2018. Onze contacten met de Exhale vertegenwoordiger waren zeer aangenaam, professioneel en reactief bij de eerste aankoop. Een snelle probleemloze levering in Zwitserland. Wij profiteren regelmatig van de frisheid die deze ventilator produceert, zonder de onaangename luchtstroom van een traditionele ventilator en zonder ruis. Puur comfort! Onze dank aan het hele team.
Chris R

Zwitserland, 05/2018

Hallo, Ik heb zojuist dit nieuwe product uitgeprobeerd en geïnstalleerd: EXHALE… de ventilator van de nieuwe generatie. Ik ben zeer tevreden over deze aankoop en wel om verschillende redenen:

  • Geen ruis
  • geen “onaangename” draaiende beweging als bij de oudere bladventilatoren
  • Zeer sympathieke uitstraling… vele vrienden waren verrast door het design
  • Zeer efficiënte “optionele” verlichting, die niet overbodig is
  • Zeer zachte en gelijkmatige luchtspreiding
  • Het hoogtepunt: de zeer praktische en eenvoudig te gebruiken afstandsbediening

Ik raad deze aankoop van harte aan.

Olivier B

Frankrijk, 10/2017

témoignage Exhale chambre et ventilateur Dit is echt een super ventilator. Met een verbluffende spreiding van de lucht. Wij zijn enthousiast en verrast door de subtiliteit en de kwaliteit van dit product en door zijn stille werking.
Christophe P.

Frankrijk, 06/2019

Super mooie ventilator en prima service van Exhale ! Ik ben hier heel blij mee!
Wil E.

Nederland, 10/2019

Ventilateur exhale dans une chambre Wij zijn zeer tevreden over het verfrissingseffect en de bijna volledige geruisloosheid. De ventilator hangt boven ons bed en geeft ons het gevoel van een aangename wind zonder ons te storen zoals het geval is bij een normale ventilator. Geweldig!
Daniele C.

Italië, 05/2019

Met de hittegolven slapen wij voortaan met de Exhale ventilator aan in onze slaapkamer. We zetten hem dan op snelheid 2. Bijna geen geluid en een gelijkmatig verspreide luchtstroming (brieseffect) wat zeer aangenaam en verfrissend werkt.
Pierre

Frankrijk, 06/2018

Zeer tevreden over mijn aankoop. Precies het juiste product voor mijn woonkamer met zeer hoog kistplafond. De ventilator kanaliseert de warme luchtstromingen en richt deze naar beneden. Het vertrek wordt hierdoor zeer gelijkmatig verwarmd! De luchtstroom kan naar wens worden omgekeerd. Zeer zachte en geruisloze luchtstroom. Ik heb gekozen voor het model met “warme witte” verlichting met dimmer. Echt top! Een prachtig ontwerp. Stevige verpakking.
Mariette T

Frankrijk, 10/2017

Ik kocht het product begin september en ontving het snel. Het is eenvoudig te installeren, zeer geruisloos, met een zeer gelijkmatige luchtstroom en verbruikt bijna niets. Er is een optionele LED-verlichting met dimmer. Echt geweldig. Dit product is helemaal top. Bovendien is de ontvangst en de professionele houding van Exhale Europa uitstekend. Dank u

Source : www.facebook.com/tlelous/posts/1739230816119497:0

Thierry L

Frankrijk, 09/2017

Terwijl ik bezig was met het opnieuw inrichten van ons huis, vond mijn vrouw deze informatie over Exhale ventilatoren. Nadat zij de video’s had bekeken en informatie had gelezen, besloot zij dat zij er ook een wilde. Maar ik was tegen. Natuurlijk, aangezien we getrouwd zijn, verloor ik de slag. Onze Exhale ventilator is nu geïnstalleerd. Alles wat ik kan zeggen is WOW. Mijn installateur en ikzelf waren zeer onder de indruk van de luchtstroom die deze ventilator genereert. Ik kan de ventilator van harte aanbevelen aan mensen die iets meer geld willen investeren voor een totaal bevredigende aankoop. Een bijkomende bonus is dat het systeem compact is (18 cm). Zo kan men zich niet verwonden.
David

USA, 2017

Veel dank aan Exhale Fans! Geweldig product dat gemakkelijk te installeren is! Totale installatietijd (inclusief het verwijderen van de oude ventilator) voor Exhale? Slechts 25 minuten!
Martin

USA, 2017

Schrijf uw eigen getuigenis!

Wij zullen uw persoonlijke informatie, zoals uw naam of contactgegevens, niet met anderen delen.