Klantenbeoordelingen

Getuigenissen en meningen van Exhale gebruikers

Recensies op Google

Recensies op Facebook

Exhale Fans Europe
4.9
Based on 18 reviews
powered by Google
Florent Prunier
Florent Prunier
10:04 23 Oct 20
On cherchait un moyen de répartir la chaleur montante d’un poêle à bois dans un salon cathédrale. Discret, design et très content de son efficacité. La chaleur est bien uniforme contrairement... à avant ou toute la chaleur restait en haut.lees meer
RW RW
RW RW
14:06 08 Oct 20
Étant grand, je recherchais un ventilateur de plafond pas trop encombrant et design.Je suis tombé par hasard sur ce produit, puis étant intrigué par le principe de fonctionnement avant-gardiste... je me suis renseigné via leur site internet.Après avoir lu une multitude d’avis et plusieurs vidéos démonstratives, j’ai été rapidement conquis.Une fois le ventilateur reçu et installé par mes soins (alors que je ne suis pas un bricoleur, et pourtant j’y suis arrivé tout seul), j’ai enfin pu apprécier cette brise et surtout ce silence de fonctionnement.Je l’utilise toute l’année, même en hiver pour faire redescendre la chaleur du haut. En été, par période de grosse chaleur j’utilise en complément une climatisation mobile qui permet ainsi une bonne répartition de l’air dans l’appartement.J’ai été agréablement surpris par le silence de fonctionnement, (inaudible de moyen à très faible vitesse) si bien qu’il m’est arrivé d’oublier de l’entendre plusieurs fois.Nous sommes deux dans la famille à en posséder un et je le recommande à ceux et celles qui seraient en pleine hésitation.Chaque personne qui visite mon appartement pour la première est toujours intrigué par ce... « lustre ».Raté c’est un ventilateur !lees meer
Christian Granat
Christian Granat
15:44 28 Sep 20
Installation et mise en service au cours de l’hiver 2019/2020 du ventilateur Exhale à une hauteur de 4,50 m afin de résoudre les écarts de températures entre RC et étage.Aucune déception du... produit qui tient bien ses promesses par une répartition de la chaleur dans le grand volume salon-mezzanine. Plus aucune fracture de température à mi-hauteur de l’escalier, plus aucune sensation de froid vers le bas par une très bonne uniformisation de la chaleur tout en étant fixé à 4,50 m ! Sensation de bien-être agréable.Les plus :• son design s’intègre parfaitement bien à notre intérieur• produit silencieux• manipulation simple à partir de la télécommande• son éclairage central à Led très appréciableet le plus du plus :• un contact de confiance avec l’entreprise• une écoute à mettre en avant• un suivi du client• un sens commercial du responsable à féliciterlees meer
stephanie betrancourt
stephanie betrancourt
11:20 28 Sep 20
Nous recherchions un système de ventilation performant et design.Nous sommes ravis de notre achat qui correspond parfaitement à ces deux attentes.
Domagoj Klepac
Domagoj Klepac
23:13 27 Sep 20
Exhale fan is the best fan I've ever felt. Due to the rather low ceiling I have, traditional fans were simply not an option, and besides, Exhale fan blows all of them out of the water on the looks... alone.It produces a pleasant light breeze that feels like being outside. It's felt throughout the room without being unpleasant or focused in a single spot. I'm using it with floor/wall heating/cooling, and it's a great combination in both summer and winter months. Typically, floor cooling is of not much use during summer since cold air doesn't rise well (it cools just your feet), and I wasn't expecting to actually use it, but this fan mixes air so well and so uniformly that it's actually a superior alternative to air conditioning. It goes without saying that it's perfect for slowly moving warm air around during winter months; it's like it was made specifically for amplifying radiant heating.Fan is extremely quiet; at the lowest speed I can't tell if it's on or off unless I'm directly (about 1 m) below it. Sometimes it's hard to tell even visually, as it has only a very slight wobble and no blades to look at. The highest speed is louder, but not unpleasant.The wait after the order was significant (a few months) as I ordered gen4 before it was available. I believe this is not an issue nowdays as the current generation is in stock. The unit I received innitially was defective, it didn't respond to a signal from a remote, and they sent me a replacement motor free of charge. They were also very accommodating when my contractors misplaced the LED module before installation and sold me an extra LED module for a small fee.Regarding LED light, it works well enough, even as a reading light (at maximum brightness), although I'd personally prefer a dedicated reading light. Don't expect it to replace a big chandelier with a lot of lumens. Be aware that it won't illuminate the ceiling itself (it's a downlighter), so you can optionally combine it with indirect ceiling lights for a good effect. It will illuminate a room of up to about 20-25 m2, but especially for larger rooms, I'd use additional lights, especially near the walls. Oh, and unless you use other cold lighting in the same room for some reason, I recommend warm white version.All in all, I'm extremely satisfied with my purchase. I would not consider any other ceiling fan in the future.lees meer
Keith Gologorsky
Keith Gologorsky
16:14 15 Sep 20
Fans are fantastic. Pierre has been great to work with, the fans are super quiet, work better than can be imagined and took less than 30 minutes to install. Every person coming to our house have... been amazed out how well they operate and how modern and sleek they look. Here is a pic of just 1 of the 5 we have in our house.lees meer
Fabrice REYNIER
Fabrice REYNIER
12:10 12 Sep 20
Installé en 2018 pour brasser l'air chaud diffusé par un foyer fermé à bois. Le ventilateur de plafond Exhale permet d'avoir une chaleur homogène dans toute la pièce.Et avec les étés très... chaud de maintenant, il rafraichit sans avoir trop d'air dans les yeux comme avec un ventilateur traditionnel.A essayer absolument. Aucun regrets. Et petit plus, le design !Merci Exhale.lees meer
David Adjedj
David Adjedj
15:58 11 Sep 20
Ingénieux, efficace et en plus esthétique. Une vraie fraîcheur quand on active ce ventilateur, qui permet de compenser l'impossibilité d:installer une clim quand on est en appartement...
Pol Thirion
Pol Thirion
12:22 11 Sep 20
Een Exhale Fan is voor mij een mooie, stilwerkende bladloze ventilator die past in elk interieur. Verdeler Pierre (F) en aanspreekpunt (in BE/NL/D) Hans zijn een ijzersterk team met een perfecte... dienst-na-verkoop!Bedankt!lees meer
sylvie roman
sylvie roman
08:16 11 Sep 20
L'attente a été longue, enfin ils sont là ! mais quelle satisfaction !Installation très simple, brassage uniforme de l'air tout en douceur, silence de fonctionnement, très faible consommation... électrique; bref un bon achat.lees meer
Anne C
Anne C
17:16 10 Sep 20
Product received in careful packaging, simple and very efficient installation thanks to all the accessories provided (dowels, etc.), no adjustment, perfect operation from the start. Tested in August... in hot weather, windows closed, we live again with a light pleasant breeze and very little noise. Perfect neat and adjustable light. Great success, great purchase!lees meer
Balrog
Balrog
17:45 31 Aug 20
Un ventilateur innovant au design épuré, silencieux, avec éclairage led et le tout est réglable avec une télécommande.Nous sommes ravis.
Volgende beoordelingen

Ventilateur de plafond silencieux dans la chambre

We hebben onlangs een van je plafondventilatoren gekocht en we zijn er dol op. Het doet precies wat we hadden gehoopt en meer, zo stil en we houden van de look. Dankjewel.

Peter W.

Verenigd Koninkrijk, 15/09/2020

De Exhale-ventilator is geweldig en de klantenservice is snel en efficiënt.
Jose Carlos D.

Spanje, 11/09/2020

Exhale fan for bedroom

Eenvoudige installatie, efficiëntie, stille werking, zeer laag verbruik. Aanbevelen !

Alain R.

Frankrijk, 10/09/2020

Ik ben erg blij met mijn nieuwe Exhale ventilator! De afhandeling en levering van het apparaat was zeer professioneel!
De Exhale ventilator ziet er prachtig uit, is volkomen stil en koelt de hele kamer als een airco. Ik moet zeggen, aangenamer dan airconditioning!

Andrea O.

Oostenrijk, 10/09/20

Avis client exhale fans ventilateur

Ik heb vandaag mijn Exhale-ventilator ontvangen en ik ben absoluut opgewonden. De echt eenvoudige montage kan worden gedaan door iedereen die een lamp durft te bevestigen. Het resultaat is een zacht briesje door de kamer. Het voelt alsof je aan zee zit. Met dank aan @exhalefanseu voor dit geweldige product.

www.instagram.com/p/CESEAYsltfn/

Martin W.

Duitsland, 25/08/20

We hebben zojuist uw ventilator geïnstalleerd, eindelijk. Het wachten was lang, maar het was het zeker waard (bestelling geplaatst in januari). We zijn enthousiast over uw product, de kwaliteit is aanwezig, de helderheid is tip top, in één woord geweldig product. Onze vrienden waren dol op uw product en bestellingen kunnen binnenkort volgen.

Cédric M.

Frankrijk, 31/08/2020

Témoignage Exhale Fans Geïnstalleerd. Hij past perfect en het is fantastisch om mijn mezzanine te koelen! Heel erg bedankt voor je hulp.

Alessandra

Italië, 07/20

Onze ventilator is aangekomen en het is fantastisch. We zijn heel erg tevreden en het wachten was het zeker waard!

Laura O’L

Verenigd Koninkrijk, 08/2020

Hallo,
Zo blij dat ik de “UFO” -ventilator heb ontvangen en geïnstalleerd, zoals mijn vrienden zeggen … Ik ben heel blij met het product en heb geen minachtende opmerkingen. Het is echt heel goed.
Nogmaals bedankt voor het idee om dit product op de markt te brengen (jammer dat het geen Frans is).
Vriendelijke groeten.

Marie-Hélène B

Frankrijk, 08/2020

Ik ben erg onder de indruk van je efficiëntie om me de Exhale-fan zo snel te sturen, ondanks de huidige problemen. Het is vandaag aangekomen, de elektricien had tijd om het te monteren en het werkt nu perfect. Erg bedankt.

Christine G.

Oostenrijk, 07/2020

Ik gebruik mijn ventilator tijdens zomerse hittegolven maar ook tijdens de winter. Het verspreidt de warmte die wordt gegenereerd door mijn pelletkachel in alle kamers. De warmte blijft niet aan het plafond plakken en de sfeer van de woning wordt getransformeerd. Geen geluidshinder, zeer laag verbruik grotendeels gecompenseerd door de besparing van granulaat en een onberispelijke esthetiek.
Dany L.

Frankrijk, 11/09/2020

Exhale fan in a home

Ik heb in 2018 een gesloten houthaard laten plaatsen. Ik realiseerde me al snel dat toen het opwarmde, de hitte op het plafond stagneerde. Ik zocht een oplossing en vond de Exhale plafondventilator. Het is echt het beste, een goede menging van de lucht, waardoor een homogene warmte ontstaat. En weinig meer voor de zeer hete zomers van nu, een verfrissing zonder overmatige tocht in de ogen zoals bij een traditionele ventilator. Ik heb geen spijt van mijn investering. Bedankt. Adem uit.

www.facebook.com/fabrice.r*****/posts/10216930786572270

Fabrice R.

Frankrijk, 10/09/2020

Product ontvangen met de juiste verpakking. Eenvoudige plafondopstelling met speciale betonnen ankers (erg handig: alles wordt meegeleverd). Perfecte bediening vanaf het begin. U wordt al snel verrast door de efficiëntie van het product: zeer laag geluid, aangenaam briesje. Bij warm weer, zelfs met gesloten ramen, circuleert de lucht zachtjes door de kamer. Een groot succes!

Sylvain P.

Frankrijk, 11/09/2020

Ventilateur puissant

Het is nu een maand geleden dat we hebben genoten van een goede nachtrust dankzij onze Exhale-ventilator. Het is echt heel gezellig! Het is zo stil dat we het op maximale kracht zetten en een soepele, verfrissende en verkwikkende luchtstroom ontvangen. Een prachtig product om iedereen aan te bevelen, het is gemakkelijk te installeren en de voordelen zijn vanaf dag één duidelijk.

Michael L.

Verenigd Koninkrijk, 10/09/2020

We hebben deze Exhale-ventilator nu ongeveer drie weken en we moeten zeggen dat we niet hadden gedacht dat dit apparaat de hele kamer goed zou koelen. Onze woonkamer is zo’n 38 vierkante meter groot en deze zomer is het erg warm. We zijn al aan het nadenken of we er nog een in het slaapgedeelte willen hebben. We kunnen deze oplossing alleen maar aanbevelen. Het is natuurlijk niet goedkoop, maar het is het waard. Ps: in het begin waren we bang dat het mis zou gaan, want het product komt uit het buitenland (Frankrijk terwijl we in Duitsland zijn), alles werd inderdaad alleen via internet beheerd, maar de leverancier reageerde altijd snel en alles is goed verlopen (correspondentie en verzending). Nogmaals bedankt voor het uitstekende proces en we wensen je goede zaken.

Berndt T.

Duitsland, 17/08/2020

Hoi Hans, Nou de Fan is in gebruik en we vinden het top! Heerlijke kleine verkoeling, geluidloos, ècht super……….We zijn er blij mee! Nogmaals dank voor je hulp, anders had hij waarschijnlijk niet hier gehangen haha! Zonnige groeten, Inge

Inge

Nederland, 08/2020

Ventilateur Exhale sur tige Ik ben erg blij met het effect van de ventilator: de lucht circuleert heel discreet, bijna geruisloos (voor niveau 3 gebruikt), we realiseren ons de aanwezigheid van de ventilator niet, we voelen ons gewoon goed zonder te weten waarom. De vilttemperatuur wordt met enkele graden verlaagd. Er moet ook worden opgemerkt dat de kamer allesbehalve vierkant is, met een schuin plafond en vrij groot (ongeveer 40 m²) zonder scheiding van de inkomhal en de trap naar boven. Desondanks is de lucht overal goed verspreid.

Monique R.

Frankrijk, 07/20

De Exhale-ventilator werkt beter dan geadverteerd. Met traditionele ventilatoren voel je de lucht recht naar beneden waaien met een sterke wind. Deze ventilator laat de lucht echt door de hele kamer circuleren. De ventilator is een geweldige aanvulling op onze onlangs gerenoveerde woonkamer, maakt geen geluid en ziet er geweldig uit. De installatie was ook heel eenvoudig, minder dan 20 minuten.

Keith

Duitsland, 07/2020

Onze klanten (school & gemeente) zijn zeer tevreden over de Exhale fans, zij waarderen vooral de verspreiding van lucht als een zeebriesje. Van onze kant benadrukken we, ondanks de zeer lange levertijd, het reactievermogen van het Freerise-bedrijf in het geval van een probleem, klantenservice die overeenkomt met hun product. RESPAUT – éléctricité générale

SARL RESPAUT

Frankrijk, 02/2020

Ventilateur silencieux exhale Echt blij met het algehele uiterlijk van de kamer en hoe stil de ventilator is

Raymond D.

Verenigd Koninkrijk, 10/2019

Comment brancher un ventilateur sans arrivée électrique JIk ontving de bladloze Exhale ventilator die ik woensdag bestelde op vrijdag! Ik heb hem nu geïnstalleerd en waardeer zijn verfrissend effect en geruisloze werking

Gérard G.

Frankrijk, 06/2019

Client Exhale Royaume Un Mooi en praktisch tegelijk!

Marc G.

Verenigd Koninkrijk, 05/2019

Témoignage Exhale ventilateur de plafond haut Dit is een afbeelding van mijn installatie in mijn woonkamer waar deze prachtige ventilator zijn plek en zijn functie heeft gevonden.

Joffrey M.

Frankrijk, 05/2019

Wij konden de grondverdieping en een droogkamer van onze woonkamer met mezzanine en kathedraalplafond niet verwarmd krijgen. Sinds april 2017 heeft de Exhale ventilator ons leven veranderd. Afgelopen winter hadden wij een aangename warmte op beide verdiepingen. Goed luisteren en commercieel realiteitsgevoel van de manager. Ik kan het aanbevelen.

Severine M

Frankrijk, 09/2018

Wij kochten dit product in juni 2017 en zijn er zo tevreden over dat we er nog een gaan kopen voor de zomer van 2018. Onze contacten met de Exhale vertegenwoordiger waren zeer aangenaam, professioneel en reactief bij de eerste aankoop. Een snelle probleemloze levering in Zwitserland. Wij profiteren regelmatig van de frisheid die deze ventilator produceert, zonder de onaangename luchtstroom van een traditionele ventilator en zonder ruis. Puur comfort! Onze dank aan het hele team.

Chris R

Zwitserland, 05/2018

Hallo, Ik heb zojuist dit nieuwe product uitgeprobeerd en geïnstalleerd: EXHALE… de ventilator van de nieuwe generatie. Ik ben zeer tevreden over deze aankoop en wel om verschillende redenen:

  • Geen ruis
  • geen “onaangename” draaiende beweging als bij de oudere bladventilatoren
  • Zeer sympathieke uitstraling… vele vrienden waren verrast door het design
  • Zeer efficiënte “optionele” verlichting, die niet overbodig is
  • Zeer zachte en gelijkmatige luchtspreiding
  • Het hoogtepunt: de zeer praktische en eenvoudig te gebruiken afstandsbediening

Ik raad deze aankoop van harte aan.

Olivier B

Frankrijk, 10/2017

témoignage Exhale chambre et ventilateur Dit is echt een super ventilator. Met een verbluffende spreiding van de lucht. Wij zijn enthousiast en verrast door de subtiliteit en de kwaliteit van dit product en door zijn stille werking.

Christophe P.

Frankrijk, 06/2019

Super mooie ventilator en prima service van Exhale ! Ik ben hier heel blij mee!

Wil E.

Nederland, 10/2019

Ventilateur exhale dans une chambre Wij zijn zeer tevreden over het verfrissingseffect en de bijna volledige geruisloosheid. De ventilator hangt boven ons bed en geeft ons het gevoel van een aangename wind zonder ons te storen zoals het geval is bij een normale ventilator. Geweldig!

Daniele C.

Italië, 05/2019

Met de hittegolven slapen wij voortaan met de Exhale ventilator aan in onze slaapkamer. We zetten hem dan op snelheid 2. Bijna geen geluid en een gelijkmatig verspreide luchtstroming (brieseffect) wat zeer aangenaam en verfrissend werkt.

Pierre

Frankrijk, 06/2018

Zeer tevreden over mijn aankoop. Precies het juiste product voor mijn woonkamer met zeer hoog kistplafond. De ventilator kanaliseert de warme luchtstromingen en richt deze naar beneden. Het vertrek wordt hierdoor zeer gelijkmatig verwarmd! De luchtstroom kan naar wens worden omgekeerd. Zeer zachte en geruisloze luchtstroom. Ik heb gekozen voor het model met “warme witte” verlichting met dimmer. Echt top! Een prachtig ontwerp. Stevige verpakking.

Mariette T

Frankrijk, 10/2017

Ik kocht het product begin september en ontving het snel. Het is eenvoudig te installeren, zeer geruisloos, met een zeer gelijkmatige luchtstroom en verbruikt bijna niets. Er is een optionele LED-verlichting met dimmer. Echt geweldig. Dit product is helemaal top. Bovendien is de ontvangst en de professionele houding van Exhale Europa uitstekend. Dank u

Source : www.facebook.com/tlelous/posts/1739230816119497:0

Thierry L

Frankrijk, 09/2017

Terwijl ik bezig was met het opnieuw inrichten van ons huis, vond mijn vrouw deze informatie over Exhale ventilatoren. Nadat zij de video’s had bekeken en informatie had gelezen, besloot zij dat zij er ook een wilde. Maar ik was tegen. Natuurlijk, aangezien we getrouwd zijn, verloor ik de slag. Onze Exhale ventilator is nu geïnstalleerd. Alles wat ik kan zeggen is WOW. Mijn installateur en ikzelf waren zeer onder de indruk van de luchtstroom die deze ventilator genereert. Ik kan de ventilator van harte aanbevelen aan mensen die iets meer geld willen investeren voor een totaal bevredigende aankoop. Een bijkomende bonus is dat het systeem compact is (18 cm). Zo kan men zich niet verwonden.

David

USA, 2017

Veel dank aan Exhale Fans! Geweldig product dat gemakkelijk te installeren is! Totale installatietijd (inclusief het verwijderen van de oude ventilator) voor Exhale? Slechts 25 minuten!

Martin

USA, 2017

Schrijf uw eigen getuigenis!

Wij zullen uw persoonlijke informatie, zoals uw naam of contactgegevens, niet met anderen delen.