Opinie klientów

Recenzje i opinie użytkowników Exhale

Recenzje w Google

Recenzje na Facebooku

Exhale Fans Europe
4.9
Based on 35 reviews
powered by Google
Jeremy Delemarre
Jeremy Delemarre
21:02 24 Aug 21
Wij hebben bij Exhale Fans Europe hun gepatenteerde bladeless fan besteld en we zijn dolblij met deze aankoop!Fluisterstil, prachtig design en, het allerbelangrijkste, de vortex techniek werkt... écht!Het is zo fijn om iedere avond met een subtiel briesje door de woonkamer televisie te kijken.Onze woning is (te) goed geïsoleerd en daardoor flink warm gedurende het jaar.De Exhale Fan is DE oplossing waar we lange tijd naar op zoek waren (airco mag niet van onze VVE)czytaj więcej
R. (Kitebert)
R. (Kitebert)
12:21 17 Jul 21
Ingenious product! We had been looking for a quiet fan solution for our bedroom for ages, and we found it! Almost inaudible in level 1, but pleasantly perceptible! Especially after a long period of... heat, it is also ideal for cooling down the room quickly!czytaj więcej
Agnès MALBRANQUE
Agnès MALBRANQUE
17:28 12 Jul 21
Cela fait 2 étés que nous profitons de notre ventilateur Exhale et sommes toujours aussi contents de ce produit. Outre son silence même lorsqu'il tourne à plein régime, nous apprécions la fraicheur... obtenue dans notre pièce de vie malgré la canicule qui règne à l'extérieur. Nous avons par ailleurs découvert une autre fonction non négligeable : la disparition des mouches lorsqu'il est en marche !!. Habitants à la campagne, nous sommes systématiquement envahis par ces bestioles. Lorsque le ventilateur tourne, elles fuient la pièce car totalement désorientées par les flux d'air. Nous le mettons parfois en marche, même quand il ne fait pas chaud, simplement pour nous débarrasser de ces insectes! C'est radical et bien moins invasif qu'un insecticide.czytaj więcej
inger marie françoise
inger marie françoise
13:34 29 Jun 21
Nous avons commandé un ventilateur Exhale et sommes + que satisfait par ce produit. La commande a été effectuée un mardi matin et réceptionnée à notre domicile le mercredi midi. Un emballage sérieux... et des explications simples pour l'installation. Un contact professionnel, nous recommandons vivement Exhale Ventilateurs Europe.czytaj więcej
Virginie Dalle
Virginie Dalle
11:45 08 Jun 21
Efficient, silent and stylish fan! Visitors are all intrigued by this ceiling light;)The light is not very useful on the other hand, to really consider as an auxiliary lighting, because it does not... illuminate much and of a rather unpleasant light, even in warm white.I recommend the fan function anyway! Very effective for providing a refreshing breeze, or for speeding up drying of laundry in winter in particular.czytaj więcej
christina Bilstrup
christina Bilstrup
13:21 03 Jun 21
I love my fan, it gives good air and does not make noise.The service has been absolutely perfect. This business has my warmest recommendations
Franky GIRAUD
Franky GIRAUD
11:33 02 Jun 21
With a mezzanine the heat always mounted and feeling cold downstairs ... buy and put down. From the fan exhales this one to bring down the heat without feeling of wind and noise unlike the classic... blades to be banned ... the company exhale is very competent and good advice ... to order with a lamp for a design effect and aesthetic .. nothing to say .. the product is of quality and guaranteed ... no more feeling of cold downstairs .. to recommend 5/5 and to buy with your eyes closed ...czytaj więcej
Annie MONIER
Annie MONIER
14:59 25 Mar 21
Nous avons installé le ventilateur Exhale il y a quelques jours et les températures, plus que fraiches de ces derniers jours, nous ont bien permis de tester le ventilateur. Nous avions un problème de... répartition de la chaleur dans la maison qui procède une mezzanine, un demi étage et une pièce à l'arrière. Grace au ventilateur la chaleur est beaucoup plus homogène et les différences entre toutes les zones de l'habitation ont été drastiquement réduites. Par ailleurs l'accueil téléphonique est des plus agréables. Je ne saurais que recommander ce produit et cette entreprise.czytaj więcej
Frans Scheen
Frans Scheen
17:30 24 Mar 21
l'Exhaleur fait ce qu'il promet, il descend la chaleur sous mon plafond de 3,60 m par quelques degrées. Mis à moitié puissance cela a l'air d'une douce pluie. J'ai pu ajouter une accroche pour la... lumière de ikea.czytaj więcej
xandra smit-schultz
xandra smit-schultz
18:03 04 Mar 21
Complies with expectations, beautiful design and not disturbing when the fan is not in use. Solid packaging including white gloves for installation. Overall, very satisfied with the service and Dutch... support.czytaj więcej
VOGUE ELLE ET LUI
VOGUE ELLE ET LUI
16:47 25 Jan 21
Ventilateur à acheter début novembre 2020Entreprise sérieuse avant et après vente au top très bien l'idée pour l'installationLe résultat dépasse nos espérances.Nous avons une grande pièce de vie... en S avec un escalier qui mène à l'étage et avions toujours de grandes différences de température entre les différentes zones.Maintenant de chaleur est bien réparti et pour preuve il ne fait pas plus chaud en haut de l'escalier qu'en bas et cela seulement après 10 minutes de fonctionnement.Bonus :un grand LED avec variateur...czytaj więcej
Laetitia Coireau
Laetitia Coireau
17:16 23 Nov 20
Nous avons acheté 2 ventilateurs exhale il y a maintenant 3 ou 4 ans, car mezzanine ouverte et gros problème de répartition de chauffage entre le haut et le bas l'hiver et grosse chaleur l'été à... l'étage, le ventilateur à complètement régler le problème. Le deuxième est dans une chambre sous comble avec un plafond très haut, géniale été comme hiver. économie de chauffage et confort de vie l'été.En plus c'est déductible des impôts.En plus un super accueil téléphonique, très professionnel.Nous sommes très satisfait de notre achat.czytaj więcej
Florent Prunier
Florent Prunier
10:04 23 Oct 20
On cherchait un moyen de répartir la chaleur montante d’un poêle à bois dans un salon cathédrale. Discret, design et très content de son efficacité. La chaleur est bien uniforme contrairement à avant... ou toute la chaleur restait en haut.czytaj więcej
RW RW
RW RW
14:06 08 Oct 20
Étant grand, je recherchais un ventilateur de plafond pas trop encombrant et design.Je suis tombé par hasard sur ce produit, puis étant intrigué par le principe de fonctionnement avant-gardiste je... me suis renseigné via leur site internet.Après avoir lu une multitude d’avis et plusieurs vidéos démonstratives, j’ai été rapidement conquis.Une fois le ventilateur reçu et installé par mes soins (alors que je ne suis pas un bricoleur, et pourtant j’y suis arrivé tout seul), j’ai enfin pu apprécier cette brise et surtout ce silence de fonctionnement.Je l’utilise toute l’année, même en hiver pour faire redescendre la chaleur du haut. En été, par période de grosse chaleur j’utilise en complément une climatisation mobile qui permet ainsi une bonne répartition de l’air dans l’appartement.J’ai été agréablement surpris par le silence de fonctionnement, (inaudible de moyen à très faible vitesse) si bien qu’il m’est arrivé d’oublier de l’entendre plusieurs fois.Nous sommes deux dans la famille à en posséder un et je le recommande à ceux et celles qui seraient en pleine hésitation.Chaque personne qui visite mon appartement pour la première est toujours intrigué par ce... « lustre ».Raté c’est un ventilateur !czytaj więcej
Christian Granat
Christian Granat
15:44 28 Sep 20
Installation et mise en service au cours de l’hiver 2019/2020 du ventilateur Exhale à une hauteur de 4,50 m afin de résoudre les écarts de températures entre RC et étage.Aucune déception du produit... qui tient bien ses promesses par une répartition de la chaleur dans le grand volume salon-mezzanine. Plus aucune fracture de température à mi-hauteur de l’escalier, plus aucune sensation de froid vers le bas par une très bonne uniformisation de la chaleur tout en étant fixé à 4,50 m ! Sensation de bien-être agréable.Les plus :• son design s’intègre parfaitement bien à notre intérieur• produit silencieux• manipulation simple à partir de la télécommande• son éclairage central à Led très appréciableet le plus du plus :• un contact de confiance avec l’entreprise• une écoute à mettre en avant• un suivi du client• un sens commercial du responsable à féliciterczytaj więcej
stephanie betrancourt
stephanie betrancourt
11:20 28 Sep 20
Nous recherchions un système de ventilation performant et design.Nous sommes ravis de notre achat qui correspond parfaitement à ces deux attentes.
Domagoj Klepac
Domagoj Klepac
23:13 27 Sep 20
Exhale fan is the best fan I've ever felt. Due to the rather low ceiling I have, traditional fans were simply not an option, and besides, Exhale fan blows all of them out of the water on the looks... alone.It produces a pleasant light breeze that feels like being outside. It's felt throughout the room without being unpleasant or focused in a single spot. I'm using it with floor/wall heating/cooling, and it's a great combination in both summer and winter months. Typically, floor cooling is of not much use during summer since cold air doesn't rise well (it cools just your feet), and I wasn't expecting to actually use it, but this fan mixes air so well and so uniformly that it's actually a superior alternative to air conditioning. It goes without saying that it's perfect for slowly moving warm air around during winter months; it's like it was made specifically for amplifying radiant heating.Fan is extremely quiet; at the lowest speed I can't tell if it's on or off unless I'm directly (about 1 m) below it. Sometimes it's hard to tell even visually, as it has only a very slight wobble and no blades to look at. The highest speed is louder, but not unpleasant.The wait after the order was significant (a few months) as I ordered gen4 before it was available. I believe this is not an issue nowdays as the current generation is in stock. The unit I received innitially was defective, it didn't respond to a signal from a remote, and they sent me a replacement motor free of charge. They were also very accommodating when my contractors misplaced the LED module before installation and sold me an extra LED module for a small fee.Regarding LED light, it works well enough, even as a reading light (at maximum brightness), although I'd personally prefer a dedicated reading light. Don't expect it to replace a big chandelier with a lot of lumens. Be aware that it won't illuminate the ceiling itself (it's a downlighter), so you can optionally combine it with indirect ceiling lights for a good effect. It will illuminate a room of up to about 20-25 m2, but especially for larger rooms, I'd use additional lights, especially near the walls. Oh, and unless you use other cold lighting in the same room for some reason, I recommend warm white version.All in all, I'm extremely satisfied with my purchase. I would not consider any other ceiling fan in the future.czytaj więcej
Keith Gologorsky
Keith Gologorsky
16:14 15 Sep 20
Fans are fantastic. Pierre has been great to work with, the fans are super quiet, work better than can be imagined and took less than 30 minutes to install. Every person coming to our house have... been amazed out how well they operate and how modern and sleek they look. Here is a pic of just 1 of the 5 we have in our house.czytaj więcej
Fabrice REYNIER
Fabrice REYNIER
12:10 12 Sep 20
Installé en 2018 pour brasser l'air chaud diffusé par un foyer fermé à bois. Le ventilateur de plafond Exhale permet d'avoir une chaleur homogène dans toute la pièce.Et avec les étés très chaud de... maintenant, il rafraichit sans avoir trop d'air dans les yeux comme avec un ventilateur traditionnel.A essayer absolument. Aucun regrets. Et petit plus, le design !Merci Exhale.czytaj więcej
David Adjedj
David Adjedj
15:58 11 Sep 20
Ingénieux, efficace et en plus esthétique. Une vraie fraîcheur quand on active ce ventilateur, qui permet de compenser l'impossibilité d:installer une clim quand on est en appartement...
Pol Thirion
Pol Thirion
12:22 11 Sep 20
Een Exhale Fan is voor mij een mooie, stilwerkende bladloze ventilator die past in elk interieur. Verdeler Pierre (F) en aanspreekpunt (in BE/NL/D) Hans zijn een ijzersterk team met een perfecte... dienst-na-verkoop!Bedankt!czytaj więcej
sylvie roman
sylvie roman
08:16 11 Sep 20
L'attente a été longue, enfin ils sont là ! mais quelle satisfaction !Installation très simple, brassage uniforme de l'air tout en douceur, silence de fonctionnement, très faible consommation... électrique; bref un bon achat.czytaj więcej
Anne C
Anne C
17:16 10 Sep 20
Produit reçu dans un emballage soigné, installation simple et très efficace grâce à tous les accessoires fournis (chevilles...), aucun réglage, fonctionnement parfait dès la mise en service. Testé en... Août par fortes chaleurs, fenêtres fermés, on revit avec une légère brise agréable et très peu de bruit. Lumière soignée parfaite et réglable. Belle réussite, bel achat !czytaj więcej
Balrog
Balrog
17:45 31 Aug 20
Un ventilateur innovant au design épuré, silencieux, avec éclairage led et le tout est réglable avec une télécommande.Nous sommes ravis.
Następne Opinie

Wentylator został dziś zainstalowany przez elektryka. Jesteśmy zadowoleni z wyglądu i działania. Doceniliśmy obsługę klienta i białe rękawiczki dostarczone wraz z urządzeniami!

Xandra S

Holandia, 05/01/2021

Bardzo prosty montaż, piękny design i wielokrotnie nagradzana skuteczność. Zainstalowałem go w pokoju rodzicielskim i wygląda świetnie. Znalazłam je w internecie i prawda, dobry zakup! Byłam bardzo zadowolona z jakości produktu i ceny… Trzymaj się dobrej roboty Exhale Fans ! I dziękuję.

Alberto G.

Hiszpania, 05/03/2021

Ten wentylator Exhale zainstalowany w lipcu 2020 roku, dał mi pełną satysfakcję.

Marcelle J.

Francja, 21/03/2021

Kupiłem wentylator Exhale latem 2020 roku, jest to świetny produkt, który zainstalowaliśmy w naszej sypialni i daje nam inne odczucia niż zwykły wentylator: nie dmucha bezpośrednio powietrzem, robi to tak, jakby powietrze było w ciągłym ruchu. Miałam problem z lampką LED, źle ją podłączyłam i spaliłam, ale szybko przysłali mi zamiennik. Spaliłem ją ponownie (mój błąd) i przysłali mi 2, za darmo! Dotarły dwa dni później, teraz je zainstalowałem i działają. Nie mógłbym być bardziej szczęśliwy i wdzięczny tej firmie. 10/10 za obsługę i 10/10 za wentylator. Wielkie dzięki !

Eduardo G.

Hiszpania, 21/01/2021

Chciałem ponownie wyrazić moją wdzięczność za to, że wykraczacie poza to, co uważam za stosowne dla firmy. Pokazuje to wyższy poziom uczciwości, który nie jest często spotykany u osób prywatnych w dzisiejszych czasach.
Wykorzystaliśmy pieniądze z czeku, który wystawiliście i zainstalowaliśmy dziś wentylator zastępczy, który nam wysłaliście.
To działa niesamowicie!!! Widzę zauważalną różnicę w przepływie powietrza, gdy jest włączony i musiałem sprawdzać wiele razy, aby potwierdzić, że jest rzeczywiście włączony, ponieważ nie wydaje ani jednego dźwięku.

Justyn D. G.

USA, 09/02/2021

Ventilateur de plafond silencieux dans la chambre

Niedawno kupiliśmy jeden z Twoich wentylatorów sufitowych i bardzo nam się to podoba. Robi dokładnie to, na co liczyliśmy, a nawet więcej, jest cichy i uwielbiamy ten wygląd. Dziękuję Ci.

Peter W.

Wielka Brytania, 15/09/2020

Montaż wentylatora Exhale w 2019 roku na wysokości 4,50 m w celu odzysku ciepła z wkładu zgromadzonego na antresoli w dolnej części pomieszczenia. Istotna różnica temperatur pomiędzy parterem a pierwszym piętrem.

Oddanie do użytku w zimie 2019/2020.
Brak rozczarowania produktem, który spełnia swoje obietnice rozprowadzając ciepło w dużej kubaturze salonu z antresolą. Koniec z załamaniami temperatury na środku klatki schodowej, koniec z uczuciem zimna na dole dzięki bardzo dobrej równomierności ciepła przy jednoczesnej stałości na wysokości 4,50 m! Poczucie dobrego samopoczucia.

Zalety:

  • jego design idealnie komponuje się z naszym wnętrzem.
  • cichy produkt.
  • prosta obsługa za pomocą pilota.
  • jego centralne oświetlenie jest bardzo odczuwalne.
Christian G.

Francja, 27/09/2020

Wentylator Exhale jest wspaniały, a obsługa klienta szybka i wydajna.

Jose Carlos D.

Hiszpania, 11/09/2020

Exhale fan for bedroom

Łatwa instalacja, wydajność, cicha praca, bardzo niskie zużycie. Polecać !

Alain R.

Francja, 10/09/2020

Jestem bardzo zadowolony z mojego nowego respiratora Exhale! Obsługa i dostawa urządzenia były bardzo profesjonalne!
Wentylator Exhale wygląda pięknie, jest całkowicie cichy i chłodzi całe pomieszczenie jak klimatyzator. Muszę powiedzieć, przyjemniejszy niż klimatyzacja!

Andrea O.

Austria, 10/09/20

Avis client exhale fans ventilateur Otrzymałem dzisiaj respirator Exhale i jestem absolutnie zachwycony. Naprawdę prosty montaż może wykonać każdy, kto odważy się zamocować lampę. Rezultatem jest lekka bryza w całym pomieszczeniu. To jak siedzenie nad morzem. Dzięki @exhalefanseu za ten wspaniały produkt. www.instagram.com/p/CESEAYsltfn/

Martin W.

Niemcy, 25/08/20

W końcu właśnie zainstalowaliśmy Twój wentylator. Oczekiwanie było długie, ale było warto (zamówienie złożone w styczniu). Cieszymy się z Twojego produktu, jego jakość, jasność jest najwyższa, jednym słowem świetny produkt. Nasi przyjaciele pokochali Twój produkt i wkrótce mogą pojawić się zamówienia.

Cédric M.

Francja, 31/08/2020

Témoignage Exhale Fans Zainstalowano Idealnie pasuje i fantastycznie jest chłodzić moją antresolę! Wielkie dzięki za pomoc.

Alessandra

Włochy, 20/07

Przyjechał nasz wentylator i jest fantastyczny. Jesteśmy bardzo, bardzo zadowoleni i warto było czekać!

Laura O’L

Wielka Brytania, 08/2020

Dzień dobry, Tak się cieszę, że otrzymałem i zainstalowałem wentylator „UFO”, jak mówią moi przyjaciele … Jestem zachwycony produktem i nie mam żadnych uwłaczających uwag. To jest naprawdę bardzo dobre. Jeszcze raz dziękuję za pomysł wprowadzenia tego produktu na rynek (szkoda, że ​​nie jest francuski). Z poważaniem.

Marie-Hélène B

Francja, 08/2020

Jestem pod ogromnym wrażeniem twojej wydajności w wysyłaniu mi wentylatora Exhale tak szybko, pomimo obecnych problemów. Przyjechał dzisiaj, elektryk miał czas, aby go zamontować i teraz działa idealnie. Wielkie dzięki.

Christine G.

Austria, 2020/07

Wentylator Exhale pomógł rozwiązać kilka problemów, z którymi się borykaliśmy:

  • Niska wysokość sufitu.
  • Dyfuzja powietrza ze wszystkich stron obejmująca większą przestrzeń w porównaniu do konwencjonalnego wentylatora sufitowego nadmuchującego powietrze pionowo.
  • Brak stałego nawiewu, który mógłby powodować dyskomfort.
  • Bardzo cicha praca.

www.lereciproque.com

Restauracja Le Réciproque

Francja, 09/10/2020

Wentylator używam podczas letnich upałów, ale także zimą. Rozprowadza ciepło generowane przez mój piec na pellety we wszystkich pokojach. Ciepło nie przykleja się do sufitu, a atmosfera w domu zmienia się. Brak hałasu, bardzo niskie zużycie w dużej mierze rekompensowane ekonomią granulatu i nienaganną estetyką.

Dany L.

Francja, 11/09/2020

Staraliśmy się znaleźć sposób na rozprowadzenie ciepła z pieca opalanego drewnem w salonie z uszczelnieniem katedralnym. Wentylator jest dyskretny, designerski i jesteśmy bardzo zadowoleni z jego wydajności. Ciepło jest dobrze rozprowadzane, bardziej niż wcześniej, gdzie całe ciepło pozostawało na poziomie sufitu.

Florent P.

Francja, 23/10/2020

Exhale fan in a home

W 2018 roku miałem zainstalowany zamknięty kominek na drewno. Szybko zdałem sobie sprawę, że kiedy się nagrzewał, ciepło zatrzymało się na suficie. Szukałem rozwiązania i znalazłem wentylator sufitowy Exhale. To naprawdę najlepsze, dobre wymieszanie powietrza, które pozwala uzyskać jednorodne ciepło. I niewiele więcej na bardzo gorące lata, orzeźwienie bez nadmiernego przeciągu w oczach, jak w przypadku tradycyjnego wachlarza. Nie żałuję swojej inwestycji. Dzięki Exhale.

www.facebook.com/fabrice.r*****/posts/10216930786572270

Fabrice R.

Francja, 10/09/2020

Produkt otrzymany w odpowiednim opakowaniu. Łatwa konfiguracja sufitu za pomocą dedykowanych kotew do betonu (bardzo przydatne: wszystko jest w zestawie). Perfekcyjne działanie od samego początku. Szybko zaskakuje Cię skuteczność produktu: bardzo cichy dźwięk, przyjemna bryza. W czasie upałów, nawet przy zamkniętych oknach, powietrze delikatnie krąży po całym pomieszczeniu. Wielki sukces!

Sylvain P.

Francja, 11/09/2020

Ventilateur puissant Minął już miesiąc, odkąd cieszymy się spokojnym snem dzięki naszemu respiratorowi Exhale. To naprawdę bardzo przyjemne! Jest tak cichy, że maksymalizujemy moc i otrzymujemy płynny, orzeźwiający i orzeźwiający przepływ powietrza. Wspaniały produkt do polecenia każdemu, jest łatwy w montażu, a jego zalety są widoczne od pierwszego dnia.

Michael L.

Wielka Brytania, 10/09/2020

Zmieniliśmy nasz stary wentylator łopatkowy (tradycyjny) na wentylator Exhale. Jesteśmy zachwyceni jego wyglądem (unowocześnił nasz salon), efektem bryzy w środku fali upałów i ciszą przepływu powietrza. Krótko mówiąc, jesteśmy bardzo, bardzo zadowoleni z naszego zakupu. Nie możemy się doczekać, aby zobaczyć efekt tej zimy jako dodatek do naszego pieca na drewno.

Patricia D.

Francja, 24/09/2020

Wentylator „EXHALE” mamy już od około trzech tygodni i musimy powiedzieć, że nie wyobrażaliśmy sobie, że to urządzenie dobrze schłodzi całe pomieszczenie. Nasz salon ma około 38 metrów kwadratowych i tego lata jest bardzo gorąco. Zastanawiamy się już, czy mieć jeszcze jeden w części sypialnej. Możemy tylko polecić to rozwiązanie. Oczywiście nie jest to tanie, ale warto. Ps: na początku obawialiśmy się, że pójdzie źle, bo produkt pochodzi z zagranicy (z Francji, a my jesteśmy w Niemczech), wszystko rzeczywiście było zarządzane tylko przez internet, ale dostawca zawsze reagował szybko i wszystko poszło dobrze (korespondencja i wysyłka). Jeszcze raz dziękujemy za wspaniały proces i życzymy udanego biznesu.

Berndt T.

Niemcy, 17/08/2020

Wentylator działa idealnie i jest bardzo piękny.

Marceline van F

Holandia, 12/11/2020

Cześć Hans, Cóż, wentylator jest w użyciu i bardzo nam się podoba! Pyszne trochę chłodzące, ciche, naprawdę świetne ………. Jesteśmy z tego zadowoleni! Jeszcze raz dziękuję za pomoc, bo pewnie by tu nie wisiał haha! Słoneczne pozdrowienia, Inge

Inge

Holandia, 08/2020

Ventilateur Exhale sur tige Jestem bardzo zadowolony z efektu zapewnianego przez wentylator: powietrze krąży bardzo dyskretnie, prawie bezgłośnie (na poziomie 3), nie zdajemy sobie sprawy z obecności wentylatora, po prostu czujemy się dobrze, nie wiedząc, dlaczego . Filcowa temperatura jest obniżana o kilka stopni. Należy również zauważyć, że pomieszczenie nie jest kwadratowe, ze spadzistym sufitem i dość dużym (około 40 m2) bez oddzielenia od holu wejściowego i schodów na piętrze. Mimo to powietrze jest wszędzie dobrze rozproszone.

Monique R.

Francja, 20/07

Wentylator Exhale działa lepiej niż reklamowany. Z tradycyjnymi wentylatorami czujesz, że powietrze wieje prosto z silną bryzą. Ten wentylator naprawdę krąży w powietrzu w całym pomieszczeniu. Wentylator jest doskonałym dodatkiem do naszego niedawno odnowionego salonu, nie hałasuje i wygląda niesamowicie. Instalacja była również bardzo łatwa i trwała mniej niż 20 minut.

Keith

Niemcy, 2020/07

Nasi klienci (szkoła i gmina) są bardzo zadowoleni z fanów Exhale, szczególnie doceniają dyfuzję powietrza jak morska bryza. Z naszej strony, pomimo bardzo długiego czasu dostawy, kładziemy nacisk na reakcję firmy Freerise w przypadku problemu, obsługi klienta, która pasuje do ich produktu. RESPAUT – éléctricité générale

SARL RESPAUT

Francja, 2020/02

Ventilateur silencieux exhale Naprawdę zadowolony z ogólnego wyglądu pokoju i tego, jak cichy jest wentylator

Raymond D.

Wielka Brytania, 2019/10

Comment brancher un ventilateur sans arrivée électrique W ten piątek odebrałem wentylator bezłopatkowy Exhale, który zamówiłem w środę! Właśnie go zamontowałem i teraz cieszę się orzeźwiającym efektem, jaki tworzy i tym, że jest cichy.

Gérard G.

Francja, 2019/06

Client Exhale Royaume Un Wygląda świetnie i jest bardzo praktyczny!

Marc G.

Wielka Brytania, 2019/05

Témoignage Exhale ventilateur de plafond haut Oto zdjęcie mojego własnego montażu w salonie, gdzie ten wspaniały wentylator znalazł dla siebie doskonałe miejsce i zastosowanie.

Joffrey M.

Francja, 2019/05

Nasz salon z antresolą i wysokim dwuspadowym sufitem był niemożliwy do ogrzania w dolnej części, podczas gdy na piętrze było jak w łaźni. Zamontowany w 2017r, wentylator Exhale zmienił nasze życie ostatniej zimy: przyjemnie na obu poziomach. Do tego doskonałe zrozumienie ze sprzedawcą. Polecam.

Severine M.

Francja, 2018/09

Kupiliśmy ten produkt w czerwcu 2017 i jesteśmy tak zadowoleni, że planujemy kupić następny latem 2018. W czasie pierwszego zakupu kontakty w przedstawicielem Exhale były bardzo przyjemne i rzeczowe. Dostawa do Szwajcarii nie stanowiła żadnego problemu. Regularnie cieszymy się z miłęgo chłodu jaki daje, ale bez nieprzyjemnych podmuchów klasycznego wentylatora i w całkowitej ciszy. Co za przyjemność! Dzięki dla całego zespołu.

Chris R

Szwajcaria, 2018/05

Dzień dobry, Postanowiłem spróbować i zamontowałem nowe urządzenie: Exhale, wentylator nowej generacji. Jestem bardzo zadowolony z tego zakupu, z paru powodów:

  • Żadnego hałasu;
  • Żadnych „nieprzyjemnych” obrotów do oglądania, jak w zwykłych wentylatorach;
  • Fajny wygląd…wielu moich znajomych było zaskoczonych design’em;
  • Bardzo wydajne, opcjonalne oświetlenie, które nie jest tylko gadżetem;
  • Delikatny i równomierny ruch powietrza;
  • Wisienka na torcie: pilot jest bardzo praktyczny i łatwy w obsłudze.

Gorąco polecam ten produkt

Olivier B

Francja, 2017/10

témoignage Exhale chambre et ventilateur To świetny wentylator, dystrybucja powietrza jest wręcz imponującea Jesteśmy zachwyceni i zaskoczeni zarówno jego elegancją i jakością, jak i brakiem szumu.

Christophe P.

Francja, 2019/06

Super miły wentylator i doskonała obsługa od Exhale! Jestem z tego bardzo zadowolony!

Wil E.

Holandia, 2019/10

Ventilateur exhale dans une chambre Jesteśmy bardzo zadowoleni z orzeźwiającego efektu i praktycznej ciszy. Wentylator zamontowany nad naszym łóżkiem daje uczucie przyjemnej bryzy, bez uprzykrzeń, jakie dają zwykłe wentylatory. Super!

Daniele C.

Włochy, 2019/05

Wraz z nadejściem fali upałów zaczęliśmy spać z włączonym wentylatorem Exhale w sypialni. Nastawiamy na poziom 2, praktycznie bezdźwięczny, z bardzo przyjemnym efektem chłodzącej bryzy.

Pierre

Francja, 2018/06

Jestem zachwycona tym zakupem. Produkt adekwatny do mojego pokoju – bardzo wysoki, sufit z drewnianymi kasetonami – pozwala skierować ciepłe powietrze na dół, przez co temperatura jest idealnie wyrównana. W razie potrzeby, można odwrócić kierunek działania. Dmucha niezwykle dyskretnie i cicho. Wybrałam model z “ciepłym światłem”, z regulacją natężenia: najlepszy! Cudowny design, świetnie zapakowany.

Mariette T

Francja, 2017/10

Kupiłem to urządzenie na początku września. Szybka dostawa, łatwy montaż, cisza pracy, bardzo równomierna wentylacja, niskie zużycie energii oraz opcja regulowanego oświtlenia LED, sprawiają, że to naprawdę śwetny produkt. Najlepszy z najlepszych. Do tego, kultura i profesjonalizm w Exhale Europe są wyjątkowe. Dziękuję.

Source : www.facebook.com/tlelous/posts/1739230816119497:0

Thierry L

Francja, 2017/09

Szukając pomysłów podczas remontu, moja żona trafiła na exhalefans.com i po obejrzeniu paru filmików i zgromadzeniu więcej informacji zdecydowała, że chce mieć taki. Ja byłem przeciwko. Oczywiście, jak to w małżeństwie, przegrałem. Dziś nasz wentylator został wreszcie zamontowany. Jedyne co mogę powiedzieć to WOW. Zarówno ja, jak i mój monter byliśmy zaskoczeni przepływem powietrza tworzonym przez tę maszynę. Szczerze wszystkim polecam dorzucić parę dolarów i poczuć to szczęście. Dodatkowym atutem jest to, że nie wisi nisko. Koniec z kucaniem i uchylaniem się przed nisko zawieszonymi wentylatorami.

David

USA, 2017

Wielkie podziękowania dla ekipy z Exhale Fans. Wspaniały pradukt, łatwy w montażu. Całkowity czas instalacji, łacznie ze zdjęciem starego wentylatora, to jedynie 25 minut!

Martin

USA, 2017

Dodaj swoją opinię!

Nie publikujemy danych personalnych, takich jak twoje nzwisko, czy dane kontaktowe.